İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Yılın Ahisine Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Yılın Ahisine Plaket Verdi

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Yılın Ahisine Plaket Verdi

İncesu Esnaf Ve Sanatkarlar Odası tarafından 2016 yılı içerisinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı ’Yılın Ahisi’ seçilen Demir Doğrama ustası Yüksel Seçer ve Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Faruk Ünsal, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol’u makamında ziyaret etti.

21.11.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncesu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 2016 yılı içerisinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı 'Yılın Ahisi' seçilen Demir Doğrama ustası Yüksel Seçer ve Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Faruk Ünsal, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Karayol, "İlçemizde Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından 2016 yılında 'Yılın ahisi' seçilen değerli kardeşimiz Yüksel Seçer'e Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faruk Ünsal'ın yanında bu başarılı çalışması ve 2016 yılında yılın Ahilik Ödülüne layık görülmesine bizim de bir katkımız olsun diyerek esnafımızın adına plaket yaptırdık. Kendisine plaketini takdim ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Karayol daha sonra yılın ahisine plaketini takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Yılın Ahisine Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement