İncesu Belediyesi 2017 Projeleri İçin Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Yerel

İncesu Belediyesi 2017 Projeleri İçin Çalışmalara Başladı

İncesu Belediyesi 2017 Projeleri İçin Çalışmalara Başladı

İncesu Belediyesi 2017 yılı yatırım programında yer alan 6 buçuk kmilometre uzunluğunda 24 metre genişliğinde yanında bisiklet yolu bulunan İncesu çevre yolunun yapımına başladı.

07.12.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncesu Belediyesi 2017 yılı yatırım programında yer alan 6 buçuk kmilometre uzunluğunda 24 metre genişliğinde yanında bisiklet yolu bulunan İncesu çevre yolunun yapımına başladı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol İncesu Belediyesi İmar Şehircilik ve Fen İşleri Müdürlüğü Personelleri ile birlikte çalışma alanına giderek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Karayol konuşmasında şunları söyledi:

"İncesu Belediyesi olarak 2017 yılı yatırım programında yer alan 1. Etap TOKİ'den ile Meslek Yüksek Okuluna Meslek Yüksek Okulundan da 3. Etap TOKİ bloklarına bağlantı yolu toplam 6 buçuk kilometre uzunluğunda ve 24 metre genişliğindeki yolun çalışmalarına bugünden itibaren başlamış bulunuyoruz. İnşallah mevsim şartları müsaade ettiği sürece çalışmalarımıza 2016 yılında başlayarak 2017 yılı yatırım programımızı hızla tamamlamak istiyoruz. Bu kapsamda Belediyemiz İmar Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğündeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerekli çalışmaları yaptılar, şuanda da bazı 18 uygulaması bazı noktalarda da Kamulaştırma yaparak İnşallah bu sene mülkiyet problemini ortadan kaldıracağız. 2017 yılı içerisinde Belediye Bütçe imkanları çerçevesinde bu yolun en az %50'lik kısmını tamamlamayı düşünüyoruz. Allah nasip ederse de 2018 yılında Bütçe İmkanları nedeniyle 2 etapta bitirmeyi düşündüğümüz 6 buçuk kilometre uzunluğunda 24 metre genişliğindeki yolumuzun yanında 6.5 km uzunluğunda bisiklet yolu bulunan bu bağlantı yolumuzu bitirerek İncesu halkının hizmetine sunacağız. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belediye Bütçe imkanlarımızı dikkate aldığımızda bu yolun yapımı İncesu Belediyesi Bütçe imkanlarının çok çok üzerinde inşallah israfsız bir Belediye olarak harcamalarımıza dikkat ederek kendi yağımızla kavrularak bu yolu tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncesu Belediyesi 2017 Projeleri İçin Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement