İncesu'da Darbeye Hayır Hizmete Devam - Son Dakika
Yerel

İncesu'da Darbeye Hayır Hizmete Devam

İncesu\'da Darbeye Hayır Hizmete Devam

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 15 Temmuz’daki darbe girişiminden bu yana meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuklarını, gündüzleri ise vatandaşa hizmete devam ettiklerini söyledi.

27.07.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 15 Temmuz'daki darbe girişiminden bu yana meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuklarını, gündüzleri ise vatandaşa hizmete devam ettiklerini söyledi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın 15 Temmuz da yapılan darbe harekatı sonrasında meydanlardaki Demokrasi Nöbetimiz devam ediyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza da hizmet yolundaki görevlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz" dedi.

"Gündüzleri belediyede vatandaşlarımıza hizmet için mücadele ederken akşamları da Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve milletimizin yanında yer alarak meydanlardaki Demokrasi Nöbetimizi devam ettiriyoruz" diyen Başkan Karayol, "Yapılan hizmetlerimiz kapsamında belediyemize mahalle olarak yeni bağlanan Subaşı ve Şeyhşaban mahallelerimiz arasındaki ulaşım yolunu kısaltmak adına yaptığımız asfalt yolu bitirmiş durumdayız. Bu yolun yapımını Kayseri Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde yürüttük. Alt yapı çalışmalarını İncesu Belediyesi olarak biz yaptık, asfalt çalışmalarını da Kayseri Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Bu yolun yapımı sonrası Şeyhşaban mahallemiz ile İncesu merkez arasındaki mesafeyi 13 km kısaltmış olduk. Bu saatten sonrada Büyükşehir Belediyemizin ulaşım hizmetleri başlayacaktır. İnşallah yapmış olduğumuz bu hizmetlerden vatandaşlarımız iyi günlerde faydalanırlar" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncesu'da Darbeye Hayır Hizmete Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement