İncesu'da Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İncesu'da Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Hayırsever işadamı Hüseyin Kulaç, İncesu ilçesi Kızılören Mahallesine yaptırdığı okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için giyim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

10.02.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever işadamı Hüseyin Kulaç, İncesu ilçesi Kızılören Mahallesine yaptırdığı okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için giyim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulaç'ın babası adına yaptırdığı Osman Kulaç İlkokulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için bağışladığı giyim ve kırtasiye malzemesilerini Vali Orhan Düzgün dağıttı.

İşadamı Kulaç ile Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Göçen ve yöneticilerin de katıldığı dağıtım töreninde Vali Düzgün, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin beden ve ayak numaralarına göre hazırlanan mont ve ayakkabılarla kırtasiye malzemelerini dağıtan Düzgün, Kulaç'ın doğduğu toprakları unutmadığını belirterek, "Kazandığını sizlerle paylaşarak, ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilerimizi destekliyor. Bugün hayırseverimiz tarafından sağlanan ayakkabı, mont, kırtasiye ve oyuncaktan oluşan 203 takım yardım malzemesini dağıtıyoruz. Kendisine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz" İfadelerini kullandı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İncesu'da Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement