İncirlik Emniyet Amiri, Makam Odasında İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

İncirlik Emniyet Amiri, Makam Odasında İntihar Etti

İncirlik Emniyet Amiri, Makam Odasında İntihar Etti

Adana'da İncirlik Polis Merkezi Amiri 41 yaşındaki Mehmet Akif Durak, makam odasında tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

14.02.2016 19:38  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'ndeki İncirlik Polis Merkezi'nde görevli Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak, öğlen saatlerinde işyerine geldi. Uzun süre odasından çıkmayan amirlerinin yanına giren polis memurları, Durak'ı tabancayla vurulmuş halde buldu. Haber verilen sağlık ekibi, Durak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri polis merkezinde inceleme yaptı. Durak'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında son olarak, 'Yaşayan ölülere yas tutulmaz', 'Kafana göre dön dünya, ne sen umurumdasın ne de senin gibi dönenler', 'Evet ben değiştim ama herkese hak ettiği değeri verecek kadar değiştim' cümlelerini paylaştığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İncirlik Emniyet Amiri, Makam Odasında İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Zxxxx: Suudi araplar gelmeden ictiatları geldi incirliğe 17 47 Yanıtla
  • psikoloji: kimse asker-polis in halini anlamaz. yasayan bilir. 39 1 Yanıtla
  • Kendimiz ettik kendimiz bulduk: Ülkemiz huzursuz. Çevremdeki insanlar huzursuz gelecegimizden kaygiliyiz. Niye bu hale geldik derseniz 33 1 Yanıtla
  • Gurbetçi: Salak sulak sırf yazı yazmak için yazmayın allah rahmet eylesin 23 4 Yanıtla
  • ...: Bi taraftan şehit veriyoruz bi taraftan da intiharlar ya bi bakın biz polislere , yüzde 35 zam verdiniz hallettin iz herseyi , bi sehidimizin bi damla kanını bile odeyemezsiniz 23 4 Yanıtla
  • Bilirkişi: Bu bir cinayet olabilir. Hesabı da başkaları ele geçirmiş olabilir. 25 0 Yanıtla
  • Yazık: Kesin vatan hainleri öldürmus bunuda bisürü coluk çocuğu var tanirim kendisini bari şehit sayın bunuda çocukları iyi para alsın ;):) 4 21 Yanıtla
  • KUS BAKISI TURKIYE: Ne yaptin be erkek gibi erkek ve mert amirim, paylasimin yuregimde derin izler birakti, siz polis teskilatini paylasimindaki dunyanin dondugu gibi akp.deki donenlerde gorup sizleri yasayan oluye dondermeselerdi sende su anda umutla guzel yarinlari yasamayi surdurenlerden olacaktin, evet sen insana hakettigi degeri verecek kadar degistin, ama bu ulkenin yonetimindekiler senin gibi buyuk bir yurekleri olmayinca bizlere senin verdigin degerin tozunu vermediler, bunlarin tek deger verdikleri kendi aileleri ve cepleri, amirim allahim rahmet eylesin, arkandakilere sabir nasip eylesin amin...... 21 3 Yanıtla
  • Tengri biz menen: Burdan atip tutmayi biliyon ozaman git sende ypg ye katil savas 0 0
  • Şark görevini ifa eden polis: abime hak veriyorum 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement