İncirlik Üssü'nde 7 Asker Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

İncirlik Üssü'nde 7 Asker Gözaltına Alındı

İncirlik Üssü\'nde 7 Asker Gözaltına Alındı

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen 15 Temmuz’daki darbe girişimi soruşturması kapsamında, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı’nda aralarında pilotların da bulunduğu 7 asker gözaltına alındı.

18.07.2016 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 15 Temmuz'daki darbe girişimi soruşturması kapsamında, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda aralarında pilotların da bulunduğu 7 asker gözaltına alındı.

İncirlik Üssü'nden kalkan uçakların Ankara'da bombalama eylemine katıldığı ve tankerlerle yakıt ikmali yapıldığı iddiaları ile gündeme gelen 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca görevlendirilen 2 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 5 Cumhuriyet Savcısı ile polis ekipleri eşliğinde saat 15.00 sıralarında arama ve inceleme başlattı.

Soruşturma kapsamında, aralarında pilotların da bulunduğu 2 üsteğmen, 2 teğmen, 2 başçavuş ve bir uzman çavuş gözaltına alındı. Geniş güvenlik önlemi altında Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilerek sağlık raporu alınan 7 asker, daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yaklaşık 4 saat süren arama ve inceleme kapsamında ise hava üssünün kule kayıtları, radar kayıtları ve tanker uçaklarının radar takibi ilgili incelemeler yapıldığı öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İncirlik Üssü'nde 7 Asker Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement