İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika
Yerel

İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından futbol, voleybol ve basketbol branşlarından oluşan Yaz Spor Okulu’nu açıldı.

23.06.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından futbol, voleybol ve basketbol branşlarından oluşan Yaz Spor Okulu'nu açıldı.

İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadında açılan yaz spor okulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Geçtiğimiz yıl 130 kişiyle açtığımız yaz spor okuluna bu yıl 170 öğrencimiz kaydını yaptırmıştır. Branşlarımız ücretsiz olmasıyla birlikte öğrencilerimize yaz spor okulu malzeme desteğinin yanı sıra servis imkanını da ücretsiz olarak sunmaktayız. Bizim tek bir amacımız vardır. O da geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam sürmeleridir. Bunun için de elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya her zaman hazırız" dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE LİSANS ÇIKARILACAK

İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okullarına her geçen yıl ilginin artığına dikkat çeken İncirliova Belediyespor Takım Antrenörü Fuat Sivrikaya; "22 Haziran tarihinde başlattığımız yaz spor okulumuz 15 Eylül'e kadar devam edecektir. Burada sağlıklı yaşam, kültür fizik, temel spor hareketleri ile yeteneklerin ortaya çıkışına yönelik olarak eğitimler vereceğiz. Yaz spor okulumuzda başarılı olan ve yeteneklerini ortaya koyan öğrencilerimizden isteyen olursa kendilerine lisans çıkaracağız. Böylece belediyemizin alt yapısında kendilerini yetiştirme imkanını da kendilerine sunacağız" dedi.

YÜZME KURSU TEMMUZ AYINDA AÇILACAK

İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme kursunu da açacaklarını sözlerine ekleyen Antrenör Sivrikaya, 21 Temmuz tarihinden itibaren Yüzme Kursu da açacaklarını söyledi. Söz konusu kursun cüzi bir ücret karşılığında verileceğini ifade eden Antrenör Sivrikaya kurs kayıtlarının halen devam ettiğini söyledi.

Ücretsiz olarak açılan kurslarda öğrencilere servis ve yaz spor okulu malzeme desteği de ücretsiz olarak veriliyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement