İncirliova'da 30 Ayda 150 Bin Metrekare Yol Yapılacak - Son Dakika
Yerel

İncirliova'da 30 Ayda 150 Bin Metrekare Yol Yapılacak

İncirliova\'da 30 Ayda 150 Bin Metrekare Yol Yapılacak

İncirliova Belediyesi yol yapım bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürülmekte.

12.10.2016 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediyesi yol yapım bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürülmekte. Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin göreve gelmesiyle birlikte aradan geçen 30 ayda yaklaşık 150 bin metrekare parke taşı döşeme işi gerçekleştirilen İncirliova'da hedef 300 bin metrekare.

Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı 25 kat artan İncirliova'da, yol yapım çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale; "İncirliova Belediyesi olarak ilçemizin genelinde başlattığımız yol yapım çalışmalarının yanı sıra, yeni yolların açılması, yağmur suyu drenaj kanallarının yapılması, istinat duvarlarının örülmesi, okul ve camilerin bahçelerine parke taşı döşenmesi gibi çalışmaları da gerçekleştirmekteyiz. Bu çalışmalarımızda mahalle muhtarlarımız ile vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek ivedi bir şekilde gerçekleştiriyoruz. 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşlarımıza verdiğimiz çamurlu ve tozlu yol bırakmayacağız sözümüzü de yerine getiriyoruz" dedi.

"28 Mahallemizde Çalışmalarımız Sürmekte"

Yol yapım çalışmalarının Hacıaliobası Mahallesi'nde sürdürdüklerini dile getiren Başkan Kale; "Özellikle Acarlar ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan yollarımızın yapımına özen gösteriyoruz. Yaptığımız program kapsamında ilçemizdeki 28 mahallemizde yol yapım ve bakım onarım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah 60 aylık görev süremiz içerisinde hedefimiz olan en az 300 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işini bitirip halkımıza verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova'da 30 Ayda 150 Bin Metrekare Yol Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement