İncirliova'da Hamam Kompleksi Tamamlanıyor - Son Dakika
Yerel

İncirliova'da Hamam Kompleksi Tamamlanıyor

İncirliova\'da Hamam Kompleksi Tamamlanıyor

İncirliova’da yıllar önce yapımına başlanılan ancak aradan geçen 15 yılda tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir halde kaderine terk edilen Hamam Kompleksi İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından tamamlanma aşamasına geldi.

16.06.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova'da yıllar önce yapımına başlanılan ancak aradan geçen 15 yılda tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir halde kaderine terk edilen Hamam Kompleksi İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından tamamlanma aşamasına geldi. İçerisinde hamam, sauna, sosyal hizmetler birimi ofisleri, otopark, teras kafeteryası bulunan hamam kompleksi aynı zamanda düğün, sünnet gibi çeşitli merasimlerin yapılabileceği çok amaçlı bir salonu da içerisinde barındırıyor.

Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde yapımı tekrar başlatılan ve yaklaşık 742 bin TL'ye mal olacak hamam kompleksi İncirliova'daki birçok ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlandı. Yapılmakta olan tesisi gezen ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kale; "Yılların sorununu çözüme kavuşturuyor olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

KAPALI DÜĞÜN SALONU PROBLEMİ DE ÇÖZÜM BULDU

Söz konusu tesisin en geç Ağustos ayı içerisinde tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacağını müjdeleyen Başkan Kale; "Burası yıllardır bir enkaz gibi durmaktadır. İncirliova Belediyesi olarak bu enkazı ortadan kaldırmak ilçemize modern bir tesis kazandırmak adına başlattığımız çalışmalarımız sonuçlanma aşamasına geldi. Kompleks şeklinde tasarladığımız bu tesisimiz içerisinde hamam, sauna, sosyal hizmetler birimi ofisleri, otopark, teras kafeteryası ile birlikte kapalı düğün salonu alanı da oluşturularak çok amaçlı bir bina inşa etmiş olacağız. Tesisimizin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız tarafından yıllardır çözüm bekleyen birçok konuyu da ortadan kaldırmış olacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova'da Hamam Kompleksi Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement