İncirliova'da Şentürk Yerine Gün Meclis Üyesi Oldu - Son Dakika
Yerel

İncirliova'da Şentürk Yerine Gün Meclis Üyesi Oldu

İncirliova\'da Şentürk Yerine Gün Meclis Üyesi Oldu

İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Merhum Cevdet Şentürk’ün geçtiğimiz günlerde vefat etmesi üzerine, İncirliova Belediye Meclisi’nde boşalan koltuğuna MHP’nin 8. sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Veysel Gün’ün geleceği açıklandı.

21.06.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Merhum Cevdet Şentürk'ün geçtiğimiz günlerde vefat etmesi üzerine, İncirliova Belediye Meclisi'nde boşalan koltuğuna MHP'nin 8. sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Veysel Gün'ün geleceği açıklandı.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Öncelikle göreve geldiğimiz günden bu yana fedakarca hizmet eden ve geçtiğimiz haftalarda vefat ederek aramızdan ayrılan Meclis Üyemiz Cevdet Şentürk Abimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bilindiği gibi devlette devamlılık esastır. Bu nedenle vefat eden Cevdet Şentürk Abimizin yerine bundan sonra Meclis Üyesi Adayı arkadaşımız Veysel Gün temsil edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Temmuz Ayında yapılacak olan İncirliova Belediye Meclis Toplantısı'na ilk defa katılacak olan Meclis Üyesi Veysel Gün ise; "İlçemize hizmet etmek adına 30 Mart 2014 tarihinde çıktığımız yolda bizimle birlikte olan ve uyumlu bir şekilde çalışarak ilçemize hizmet etmiş olan Merhum Cevdet Şentürk Beye Yüce Allah'tan rahmet dilerken hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah devraldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirerek ilçemize ve halkımıza hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova'da Şentürk Yerine Gün Meclis Üyesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement