İncirliovalı Öğrenciler Bilgileri ile Yarıştı - Son Dakika
Yerel

İncirliovalı Öğrenciler Bilgileri ile Yarıştı

İncirliovalı Öğrenciler Bilgileri ile Yarıştı

Aydın İncirliova’da geleneksel Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kutlu Doğum Haftası Bilgi Yarışması düzenlendi.

31.03.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İncirliova'da geleneksel Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kutlu Doğum Haftası Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve aileleri ödüllendirilirken TED Ege Koleji'nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.

İncirliova Müftülüğü ile İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği çerçevesinde düzenlenen yarışmaya ilçedeki 11 Ortaokul ve 6 Lise katıldı. Oldukça çekişmeli geçen grup karşılaşmalarının ardından finale kalan okullar arasında Sınırteke Ortaokulu ve Özel Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi birinci oldu.

Final karşılaşmalarından sonra İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan birinci olan öğrencilere altın ve öğrencilerin aileleri ile birlikte akşam yemeği hediyelerini dağıttı. Eğitim Bir-Sen'in de sponsor olarak destek verdiği yarışmada Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Tevfik Aksoy, yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitap hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, geleneksel olarak düzenlenen yarışmaya destek veren herkese ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliovalı Öğrenciler Bilgileri ile Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement