İnebolu'da 90 Kilometre Köy Yolu Asfaltlanacak - Son Dakika
Güncel

İnebolu'da 90 Kilometre Köy Yolu Asfaltlanacak

İnebolu ilçesinde bu yıl 90 kilometre köy yolunda ikinci kat asfalt çalışması yapılacağı bildirildi.

20.05.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu ilçesinde bu yıl 90 kilometre köy yolunda ikinci kat asfalt çalışması yapılacağı bildirildi.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda, İl Özel İdaresi ve İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) işbirliğinde 90 kilometre ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştireceklerini söyledi.

Türk Ocağı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Atasoy, "Sayın Valimizin himayelerinde ve çok büyük desteğiyle yoktan bazı şeyleri var ederek bu sene Allah nasip ederse 90 kilometre asfaltın startını inşallah veriyoruz." dedi.

İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı asfalt sezonunun startını İnebolu'dan vereceğini belirten Atasoy şöyle konuştu:

"Önce yollardaki çukurları dolduracağız. Günde 2 bin tona yakın asfalt rotmiks malzemesi üretilip önce yamalar yapılacak. Akabinde de inşallah Sayın Valimizin himayelerinde mıcırımızı alacağız. Biz malzemesini alacağız, Özel İdare'nin ekibi asfaltı yapacak. Bu sene müteahhide vermiyoruz. Yani daha çok iş olmasını ve daha çok yol alabilmemizin nedeni de budur. Hangi köyde çalışıyorlarsa her köy üzerine düşen ilgi ve hassasiyeti lütfen göstersin. Yoksa 90 kilometreyi yapamayacağız. Benim 24 saat o yolun başında durma imkanım var mı? Hangi köyde yapılıyorsa grup köy yolları olarak çalışılacak ve herkes üzerine düşen hassasiyet ve ilgiyi lütfen göstersin. Bir lirayla 3 liralık iş yapacağız. Bu olağanüstü iş ve olağanüstü bir özveri gerektiriyor. İnebolu'da da ilk defa bu kadar yoğun bir asfalt çalışmasına giriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnebolu'da 90 Kilometre Köy Yolu Asfaltlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement