İnebolu'da Halk Buluşması - Son Dakika
Güncel

İnebolu'da Halk Buluşması

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, halkla buluşma toplantısı düzenledi.

17.03.2017 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, halkla buluşma toplantısı düzenledi.

Kaymakam Atasoy, Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşın kamu hizmetlerinden daha sağlıklı şekilde faydalanmasını amaçladıklarını söyledi.

Kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Atasoy, şöyle konuştu:

"Gücümüzün yettiği ölçüde her zaman sizlerle beraber ve içli dışlı olacağız. Sorunların çözülmesi noktasında da sizlerden yardım isteyeceğiz. Amacımız bağcıyı dövmek değil, amacımız hizmet etmek. Amacımız sizlerin sağlıklı hizmetten faydalanabilmeniz. Başarı ekip işidir. Sadece benim kıvranmam hiçbir şey ifade etmez. Yerinde sayarım. Ama biz ekip olarak bazı şeylere inanmışsak o başarı da gelecektir. Başarı, halkın sağlıklı, düzgün ve güzel kamu hizmeti almasını sağlayabilmektir."

Atasoy, dile getirilen sorunların imkanlar dahilinde çözüleceğini ayrıca talep ve sorunların, gereği yapılmak üzere ilgili birim müdürlerine iletileceğini kaydetti.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Taşkın, Emniyet Müdür Vekili Emre Yener, Liman Başkanı Ergün Kayalı, Özel İdare Müdürü Tuncay Sönmezışık, Müftü Abdullah Bora, Milli Eğitim Müdürü Cihan Aktaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yusuf Birden ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnebolu'da Halk Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement