İnebolu Eğitim ve Kültür Derneği 2.olağan Kongresini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

İnebolu Eğitim ve Kültür Derneği 2.olağan Kongresini Gerçekleştirdi

İnebolu Eğitim ve Kültür Derneği 2.olağan Kongresini Gerçekleştirdi

İstanbul Tuzla’da bulunan İnebolu Federasyonu üyesi İnebolu Eğitim Kültür ve Derneği 2.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

22.04.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tuzla'da bulunan İnebolu Federasyonu üyesi İnebolu Eğitim Kültür ve Derneği 2.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Mehmet Uçarkuş gerçekleşen kongrede güven tazelerken şunları söyledi:

"Yeni yönetimim ile her zaman olduğu gibi İnebolu'ya ve gurbetteki hemşehrilerime desteklerimi sürdüreceğim, bunun yanında İneboluların birlik ve beraberliğini el birliği ile sağlayıp İneboluların eski günlerde olduğu gibi kardeşçe sevgi ve saygı içerisinde bir ve dik duruşlarının sağlanması için tüm imkanlarımı kullanacağım, İstanbul'da ise İnebolu gelenek ve göreneklerini tüm gurbetteki hemşerilerimiz ile yaşatmaya devam edeceğim."

Kongre'de; Kastamonu toplumu olarak herkesin amacı olduğunu dile getiren İnebolu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Özdemir, "Bizler amaçlarımızı gerçekleştirmek için kendimizi araç olarak kullandırmayalım, şimdiye kadar bu hep bu şekilde olmuş, neden bizler Kastamonu toplumu olarak yönetiliyoruz, neden yönetmeyi düşünmüyoruz hiç düşündük mü? Var olan Kastamonulu siyasetçiler sadece seçimden seçime Kastamonuluları hatırlıyor, biz Sivil Toplum Kuruluş (STK) olarak öyle bir proje üretelim ki bizleri ömür boyu hatırlasınlar" şeklinde konuştu.

2.Olağan Kongresini gerçekleştiren İnebolu Eğitim ve Kültür Derneği'nin yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

"Mehmet Uçarkuş, Mustafa Manoğlu, Coşkun Kömeçoğlu, Lütfi Bilgiç, Şerife Ercan, Hasan Küp, Ali Özdemir. Yönetim Kurulu Yedek; Selim Tekliyüz, Salih Kömeçoğlu, Mehmet Köprülüoğlu, Hasan Çeliker, Yaşar Selamet, Mahmut Sünnetçi, Celal Kömeçoğlu. Denetim Kurulu; Aydın Yıldırım, Ahmet Çevik, Mustafa Öz." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnebolu Eğitim ve Kültür Derneği 2.olağan Kongresini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement