İnegöl 1 Günde Aynı Yerde 2 Kaza Kameralara Yansıdı - Son Dakika
Güncel

İnegöl 1 Günde Aynı Yerde 2 Kaza Kameralara Yansıdı

İnegöl 1 Günde Aynı Yerde 2 Kaza Kameralara Yansıdı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 19 saat arayla aynı yerde iki kaza meydana geldi.

17.08.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 19 saat arayla aynı yerde iki kaza meydana geldi. Kazalar bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Mimar Sinan Bulvarı üzerinde seyreden İsmail Yılmaz'ın kullandığı 41 EC 635 plakalı otomobil ile kavşaktan çıkan Soner Oruç yönetimindeki 16 TA 164 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan hafif ticari araç taklalar atarak yan durdu. Kaza sonucunda hafif ticari araçta bulunan 5 kişi kazayı yara almadan atlattı. Ticari araçtan çıkarılan 4 yaşındaki Duru Oruç, kazanın şokunu uzun süre atlamadı. Minik kızı ailesi şemsiye tutarak güneşten korudu. Hasar meydana gelen iki araçta çekici yardımı ile yoldan çekildi.

19 SAAT SONRA İKİNCİ KAZA

İkinci kaza ise, 19 saat sonra meydana geldi. Saat 10.00 sıralarında Mimar Sinan Caddesi'nde seyreden İbrahim E. yönetimindeki 43 KH 970 plakalı otomobil ile Adnan Menderes Caddesi'ne çıkış yapan Kübra D.?nin kullandığı 16 KHA 79 plakalı otomobil çarpıştı. Hafif yaralanan sürücüler, İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORUZ

Bölgede sıklıkla kaza meydana geldiğini belirten isimli mahalle sakinlerinden Durmuş Bayram, şöyle dedi:

"Kaza yapanlara geçmiş olsun diyoruz. Burada sıklıkla kazalar meydana geliyor. Yetkililerden bu kavşağa bir kasis yapmalarını istiyoruz. Kavşağın başında oturuyorum ve evimin önüne çocuğumu çıkaramıyorum, işyerim var işyerim de tehdit altında. Dün burada bir araç takla attı, bugün de 2 araç kavşak içerisinde aynı bölgede kaza yaptılar. Şuanda biz tehlike altındayız. Yetkililerden bir an önce bu hususta yardım istiyoruz. Gece kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye atıyorlar, gündüz de araçlar hızlı gelerek kazaya sebebiyet veriyorlar. Bu konuda yardım bekliyoruz. Bu sadece benim değil buradaki herkesin talebi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl 1 Günde Aynı Yerde 2 Kaza Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement