İnegöl Belediyespor Filede Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

İnegöl Belediyespor Filede Sezon Hazırlıklarına Başladı

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

03.09.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediye spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda, antrenör Ali Bahadır Aksoy gözetiminde gerçekleştirilen ilk çalışmayı İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş da izledi.

Aktaş, yaptığı açıklamada, yeni sezonda hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Takıma 9 yeni oyuncu transfer ettiklerini dile getiren Aktaş, "Bunların 3'ü Bulgaristan, Arnavutluk ve Venezuela kökenli. 1. Lig'de üçüncü senemiz. Çok daha güzel işlere inşallah imza atacağız. Bu şehirde voleybolla alakalı artık bir altyapı oluşmuş durumda. Bu tribünler inşallah bu sezon çok heyecanlı maçlar izleyecek. Ben arkadaşların hepsine ayrı ayrı güveniyorum" dedi.

Bu sezon daha iddialı bir takım kurduklarını belirten Aktaş, şöyle konuştu:

"Gerçekten bir Avrupa kupası neden olmasın? Niye İnegöl'ün sesini Avrupa'da duyurmayalım? Spor salonumuzda gerekli hazırlıklar yapıldı. İlçe spor müdürümüz ve ekibi, bu noktada hazırlar. Bizim yönetim kurulumuz hazır. Biz bu salonda İnegöl'e tarihi maçlar seyrettirmek istiyoruz. Salon sporlarıyla alakalı hedeflerimiz var. Gerçekten İnegöl'de ses getirecek maçlara imza atacağımızı, güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Sakatlıksız, başarılarla doku sezon diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegöl Belediyespor Filede Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement