İnegöl'de 2015 Yılında Motosiklet Kazalarında 3 Kişi Öldü, Yüzlerce Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de 2015 Yılında Motosiklet Kazalarında 3 Kişi Öldü, Yüzlerce Kişi Yaralandı

İnegöl\'de 2015 Yılında Motosiklet Kazalarında 3 Kişi Öldü, Yüzlerce Kişi Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2015 yılında meydana gelen motosiklet kazalarında yüzlerce kişinin yaralandığı ve 3 kişinin öldüğü açıklandı.

01.09.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2015 yılında meydana gelen motosiklet kazalarında yüzlerce kişinin yaralandığı ve 3 kişinin öldüğü açıklandı.

Kaymakam Ali Akça başkanlığındaki asayiş toplantısında İnegöl'deki motosiklet kazaları masaya yatırıldı. Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan'ın da katıldığı toplantıda, motosikletlerin sebebiyet verdiği ölümlü ve yaralamalı kazalar tartışıldı. Basına kapalı toplantının ardından açıklamada bulunan Kaymakam Ali Akça, "İnegöl'ün düz bir coğrafi yapıya sahip. Bu yüzden çok sayıda bisiklet ve motosiklet var. Motosiklet veya bisiklet kolay ulaşım imkanı sağlıyor, ancak bizim insanımızın ne bisiklet ne de motosiklet kullanırken kask takma alışkanlığı yok. Belki bu kazaların birçoğunda kask olsaydı ölümler meydana gelmeyecekti. Trafik kaidelerine riayet çok önemli. Trafik kaidelerine uyma noktasında insanlarımızın yapmış olduğu ihmaller ve aşırı sürat maalesef ölümlere sebep oluyor. Yaralanan veya ölenlerin yakınları da derin üzüntü yaşıyor. 2015 yılındaki motor kazalarında 3 kişi ölürken, yüzlerce vatandaşımız da yaralandı" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de 2015 Yılında Motosiklet Kazalarında 3 Kişi Öldü, Yüzlerce Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement