İnegöl'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

İnegöl\'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde aniden bastıran kar yağışı, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.

16.11.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde aniden bastıran kar yağışı, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. İnegöl ile Kütahya'nın Domaniç İlçesi arasındaki yolda kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı.

Marmara Bölgesi'nde soğuk hava, yüksek kesimlerde kar yağışı ile etkili oluyor. Uludağ'ın eteklerindeki İnegöl ve Kütahya'nın Domaniç ilçeleri arasındaki karayolunda kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar oldu. İnegöl'ün Tahtaköprü Mahallesi Mevkii'nde uygulama yapan İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, TIR ve kamyonların geçişine izin vermezken, otomobillere de zincir taktırtıyor. İnegöl- Domaniç arasındaki yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 20 santimi bulduğu karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı. Yoğun kar yağışına önlemsiz yakalanan bazı tanker ve TIR'lar yoldan çıkarken, yolda kalan araç sürücülerinin imdadına jandarma ekipleri ve karayolları ekipleri yetişiyor.

İnegöl'den Domaniç ilçesine seyir halinde olan sürücü Recep Türken, cenaze için yola çıktığını ve yol üzerinde oluşan kar nedeniyle yola devam edemediğini söyledi.

TIR sürücüsü İsmail Ataç ise, kar yağışına bir anda yakalandığını söyleyerek, birçok aracın yolda kaldığını ifade etti.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement