İnegöl'de Mobilya Fabrikasında Yangın - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Mobilya Fabrikasında Yangın

İnegöl\'de Mobilya Fabrikasında Yangın

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Mesudiye mahallesinde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında yangın çıktı.

21.07.2015 01:32  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yangın da bazı işçiler dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Bursa-Ankara Karayolu Avarlar kavşağında yakınlarında faaliyet gösteren Muzaffer Mobilya fabrikasının yanında kısa süre önce inşa edilen boyahanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören işçiler fabrikaya tahliye ederek durumu itfaiyeye bildirdiler

Olay yerine tüm yangın söndürme araçları ve personeli ile gelen itfaiye ekipleri fabrikanın dört bir yanından müdahale ederek, söndürmek için yoğun çaba harcadılar. Yangın söndürme çalışmalarına fabrika işçileri ve çevredeki esnaflar da katıldı.

İKİ İŞÇİ YOĞUN DUMANDA ETKİLENEREK FENALAŞTI

Yangın söndürme çalışmalarına müdahale eden 34 yaşındaki Ali Altay ile 36 yaşındaki Sevil Sabut yoğun dumandan etkilenerek fenalaştılar. İki işçi olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Dumandan hafif şekilde etkilenen bazı işçiler ise yangın yerindeki ambulanslar da tedavi edildiler.

Yoğun çalışmalar sonucunda boyahanedeki yangın fabrikanın tamamına ve çevredeki diğer fabrikalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Mobilya Fabrikasında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement