İnegöl'deki Dört Kazada 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'deki Dört Kazada 8 Kişi Yaralandı

İnegöl\'deki Dört Kazada 8 Kişi Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 4 ayrı kazada, 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

28.09.2015 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 4 ayrı kazada, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

YOLCU ALMAK İÇİN DURAN HALK OTOBÜSÜNE ARKADAN ÇARPTI

İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi Karalar yolu üzerinde meydana gelen kazada, yolcu almak için durakta duran toplu taşıma aracına arkadan çarpan otomobilde bir kişi yaralandı.

Karalar Mahallesinden Akhisar Mahallesi istikametine seyir halinde olan sürücü Mehmet Ali C. yönetimindeki 16 F 7398 plakalı toplu taşıma aracı, durakta bekleyen yolcuları almak için yol üzerindeki durakta durdu. Bu sırada arkasından gelen sürücü Erdinç A. yönetimindeki 16 KBS 10 plakalı özel otomobil, otobüse arkadan çarptı. Kazada, özel otomobilde bulunan Tarık G. yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

İnegöl-Bursa karayolu üzeri Kalburt mevkiinde üç aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'den Bursa istikametine seyir halinde olan Erkin Kazım Akkuş yönetimindeki 16 L 8498 plakalı özel otomobile arkasından seyir halindeki Fahri Albayrak yönetimindeki 26 DA 892 plakalı özel otomobil çarptı. Fahri Albayrak'ın kullandığı özel otomobile ise arkasından gelen oğlu Mehmet Albayrak yönetimindeki 26 VE 367 plakalı özel otomobil çarptı. Kaza sonucu Fahri Albayrak ile özel otomobillerde bulunan 9 yaşındaki Muhammet Salih, 25 yaşındaki Abdulhamit Köse ve 42 yaşındaki Gülnur Akkuş hafif şekilde yaralandı.

KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA FECİ KAZA, 1'İ AĞIR İKİ YARALI

İnegöl-Bursa karayolu üzeri Özdilek Köprülü kavşağında su birikintisinin neden olduğu, özel otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Özdilek Köprülü kavşağı üzerinden Ankara istikametine dönüş yapan 58 yaşındaki Ali Zor'un kullandığı elektrikli bisiklet, yolun kenarındaki su birikintisinden kurtulmak isterken yan yattı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan 37 yaşındaki sürücü Metin E. yönetimindeki 16 KHC 26 plakalı özel otomobil, elektrikli bisikletten düşen sürücü ve arkasında bulunan eşi Kadriye Zor'a çarptı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü Ali Zor ile arkasında bulunan eşi 62 yaşındaki Kadriye Zor yaralandı. Özel otomobilin altında kalarak ağır yaralanan Kadriye Zor, eşi ve çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilin altından çıkartılarak, kendisine çarpan özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA YARALANDI

Mahmut Esat Bey Caddesi üzerinde özel otomobilin çarptığı yaya yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, belediye önünden Mahmut Esat Bey Caddesi'ne dönmekte olan 25 yaşındaki Yalçın Ş. yönetimindeki 16 KMS 46 plakalı özel otomobil, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 23 yaşındaki Tuncay Akalan'a çarptı. Kaza sonucu yaralanan Tuncay Akalan'a ilk müdahaleyi haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı. Ambulansla Acil Servise kaldırılan yaralı, burada tedavi altına alındı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'deki Dört Kazada 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement