Gelin Arabası Kaza Yaptı, Gelin Dahil 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Gelin Arabası Kaza Yaptı, Gelin Dahil 3 Kişi Yaralandı

Gelin Arabası Kaza Yaptı, Gelin Dahil 3 Kişi Yaralandı

Bursa'da damadın kullandığı gelin arabası refüjde aydınlatma direğine çarptı. Gelin dahil üç kişinin yaralandığı kazada, gelin acı içinde ambulansın gelişini bekledi.

02.08.2015 19:52  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi yakınlarında, damat Emrah Kazancıoğlu'nun kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak, refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada, gelin Yasemin Kazancıoğlu ile araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

REFÜJDEKİ AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Gemlik'te yapılacak düğün için Eskişehir'den gelin alma töreninden sonra, Bursa- Ankara Karayolu üzerinden Gemlik'e giden Damat Emrah Kazancıoğlu (26) yönetimindeki 16 Z 2310 plakalı otomobil,, damadın direksiyon kontrolünü kaybetmesinin ardından refüjdeki aydınlatma direğine çarparak durabildi.

GELİN DAHİL 3 KİŞİ YARALANDI

Kazada, gelin Yasemin Kazancıoğlu ile Ayşe Kazancıoğlu (34) ve Reyhan Külahlı (33) yaralandı. Yaralıları gören vatandaşlar 112 Acil Servis Ekipleri'ne durumu bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralılara ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü'ne kaldırdı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Hastanede tedavi altına alınan Ayşe Kazancıoğlu, Gelin Yasemin Kazancıoğlu ve Reyhan Külahlı'nın durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelin Arabası Kaza Yaptı, Gelin Dahil 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Bjk: Yavas gidin kardesim milleti üzuyorsunuz hiz yapip nere gidecen 45 0 Yanıtla
  • 16: Ne saygisiz on goruslu insanlar var ya adam kaza yapmis tamam belki onun surmesi hataydi olmus bi kere bize gecmis olsun allah sifa versin demek duser 27 2 Yanıtla
  • 84: Trafikte cok dikkatli olun cok!! Her sey bir anda olup bitiyor . Direksiyonda cep telefonuyla asla konusmayin .Dikkatinizi yoldan ayirmayin.! Yaninizdakine donup konusmaniz bir anda konturolunuzu kaybettirir .Alkollu iken direksiyona gecmeyin ! Cok hiz yapmayin ! Ani serit degistirip zikzak yapmayin ! Hizlarina guvenip kurtaririm diyorlar ama sonuc tam bir facia oluyor .aman dikkat fazla hiz yapmayin 25 0 Yanıtla
  • isa: Damat beyin arabansının alt takimlari zarar gormusmu?oyleyse cok kotu :)) 8 15 Yanıtla
  • alia: akılsız insan çok türkiyede araba sürmeyi bilmeyen 22 1 Yanıtla
  • seyhan: Yorumlar çok saçma, düğúnünde kim böyle bir şey yaşamak ister ki ama millet laf olsun diye yazıyor ,biraz terbiyeli birazda insanca yorum yapın , can kaybı yok çok şükúr bununla geçmiş olsun 23 0 Yanıtla
  • ...: az daha obur dunya evine gireceklermis 7 14 Yanıtla
  • 06: Geçmiş olsun. 15 4 Yanıtla
  • Adem: Çok büyük geçmiş olsun mutluluklar dilerim 14 3 Yanıtla
  • aydeniz : Damadın kazada olsa ilk şiddeti diyelim.. 3 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement