İnegöllü Keresteciler Balcıoğlu ile Yola Devam - Son Dakika
Güncel

İnegöllü Keresteciler Balcıoğlu ile Yola Devam

İnegöllü Keresteciler Balcıoğlu ile Yola Devam

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Keresteciler Odası Başkanı Muzaffer Balcıoğlu güven tazeledi.

20.01.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Keresteciler Odası Başkanı Muzaffer Balcıoğlu güven tazeledi.

Keresteciler Odası'nın genel kurul toplantısına Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkan Vekili Fahrettin Bilgit ile oda başkanları ve üyeler katıldı. İnegöl Keresteciler Odası Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, "Hep millet konuşuyor, biraz da biz konuşup dertleşelim. Keresteciler, bir zamanlar altında son model araba olan, en güzel evlerde oturan esnaflardı. Ben yıllardır bu mesleğin içerisindeyim, bu seçimde bir kardeşimiz çıksaydı, ben arkasında duracaktım. Türkiye'de iyi bir yerdeyiz. Şirketimizin menfaatlerini sizlerin menfaatlerinizle birleştirip bu şekilde yaptık" dedi.

Ahşabın derdini kimsenin keresteci kadar anlayamayacağını belirten Balcıoğlu, "Geçen yıl 1 olan banka teminat mektuplarını 0,70'e kadar düşürdük. Gecikme faizleri bankada 1 iken, bizim mektuplarımızda 2'ydi. Onu önce 1,5'e sonra daha da aşağıya çektirdik. Buraya aidatlar gelse de gelmese de hepimiz minnet olarak bu odaya borçluyuz. Ahşabın derdini kimse keresteci kadar anlamaz. Mobilyacılara geçmemiz güç verir onlara. Hep beraber yaşamamız lazım. İnegöl'de bir odanın fazla olması Bursa'da, Ankara'da söz sahibi olmamızdır" diye konuştu.

Tek listeyle gidilen seçimde, İnegöl Keresteciler Odası Başkanı Muzaffer Balcıoğlu güven tazelerken, yönetim kuruluna Abbas Uğur, İsmail Tecimer, Ziya Turan, Feyzullah Erkul, Semih Sakarya, Murat Şimşek, Denetleme Kurulu ise Hakan Sinir, Murat Oruç ve Vahit Korkmaz seçildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöllü Keresteciler Balcıoğlu ile Yola Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement