İnegölspor'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Yıldırım: ''Kaliteli bir kadroya sahip, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunu unutmadan hazırlanmamız ve sahada olmamız gerekiyor"

04.12.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak İnegölspor'un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, "Kaliteli bir kadroya sahip, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunu unutmadan hazırlanmamız ve sahada olmamız gerekiyor" dedi.

Bordo-beyazlı takım, Mesudiye Tesisleri'nde Yıldırım gözetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yıldırım, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, grupta ilk devrenin bitimine iki hafta kaldığını hatırlattı.

Bu müsabakaları kazanmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Yıldırım, "Hazırlıklarımız sürüyor. Oyunumuzun üzerinde çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Güçlü bir ekibe karşı mücadele edeceklerini anlatan Yıldırım, saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini vurguladı. Yıldırım, şöyle konuştu:

"Diyarbakır takımı iyi bir kadroya sahip. Biraz hem şehirde yaşanan problemler hem de ekonomik olarak yaşadıkları bazı sorunlar yüzünden bu duruma düşmüş bir takım. Oysa sezon başında hedefleri PTT 1. Lig'di. Dolayısıyla da kaliteli bir kadroya sahip, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunu unutmadan hazırlanmamız ve sahada olmamız gerekiyor. Birkaç ufak tefek sakatlıkları bulunan oyuncumuz var. Emrah Dağ'ın arka adalesinde ufak bir sakatlık var. Alişan Ural'da gribal durum var. Semih Durmuş'un üst adalesinde bir problem var. Bunları gözlemeye devam edeceğiz. Yarın öbür gün de son durumlarına bakacağız." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement