İnegölspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

İnegölspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları

İnegölspor\'da Göztepe Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Yıldırım: "Gerçekten de zevkli bir maç olacağını tahmin ediyorum.

10.09.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Göztepe ile karşılaşacak İnegölspor'un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, "Gerçekten de zevkli bir maç olacağını tahmin ediyorum. Derbi niteliğinde bir maç" dedi.

Bordo-beyazlılar, Göztepe maçının hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Yıldırım gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Yıldırım, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe ile derbi niteliğinde bir müsabaka oynayacaklarını söyledi.

Bir yandan maçları kazanmaya, diğer taraftan oyun sistemini oturtmaya çalıştıklarını belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Gerçekten de zevkli bir maç olacağını tahmin ediyorum. Derbi niteliğinde bir maç. Göztepe'nin hem seyirci hem kurulan kadro hem de hocasıyla gerçekten çok ciddi bir rakip olduğunu biz de görüyoruz. Grubumuzda başka güçlü takımlar da var. Hatayspor var; senelerdir iddialı bir takım. Diğer yandan Ankaragücü ile oynadık. Zaten o da hem seyircisi hem de camiasıyla iddialı bir takım. Bandırmaspor'un bu seneki durumu ortada. Onlar da iddialı bir takım. Kocaeli Birlikspor var. Yani grubumuzda çok iddialı takımlar var. Zorlu bir grupta olduğumuzu biliyoruz. Göztepe de bu takımlar içinde belki de en iddialı ve iyi takım."

Yıldırım, küçük çaplı sakatlıkları bulunan birçok oyuncusu bulunduğunu ve Göztepe mücadelesine kadar tedavilerinin tamamlanacağını sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegölspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement