İnegölspor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

İnegölspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Halil İbrahim Yazğılı ile sözleşme imzaladı.

08.07.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Halil İbrahim Yazğılı ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Babacan, dış transfere başladıklarını söyledi.

Halil İbrahim Yazğılı ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirten Babacan, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan 1995 doğumlu ön libero oyuncusu Halil İbrahim Yazğılı kardeşimizi transfer ettik. Geçtiğimiz yıl Van'da kiralık olarak 25 maç oynamış. Bu sene Allah nasip ederse bizlere iyi bir katkı sunacağını inandığımız, genç, geleceği olan bir kardeşimiz. Kendisine de takımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Rabbim utandırmasın" diye konuştu.

Yazğılı ise İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Yazğılı, şunları kaydetti:

"Burada olmaktan dolayı mutluyum. İnşallah beni buraya getirenleri mahcup etmem ve benim için iyi referans veren insanların yüzünü kara çıkartmam, hem benim için hem de takımım için inşallah iyi bir sezon geçer. İnşallah şampiyon oluruz. Bugüne kadar bayağı bir emek sarf edildi olmadı ama inşallah bizim katkımızla bu sene onu gerçekleştiririz. Öncelikle bu takımın belli bir parçası olmak istiyorum. Bu takımda oynayan bir oyuncu olmak istiyorum. Bu takımda oynadıktan sonra da kendimi daha iyi geliştirip daha iyi yerlere çıkmak istiyorum. Burayı kendime bir basamak olarak görüyorum. İnşallah futbol hayatımdaki ilk adımı burada atacağım. Üst liglere gitmemde inşallah İnegölspor benim için hayırlı olacak. İnşallah buradan iyi yerlere giderim."

Daha sonra Yazğılı, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegölspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement