İnegölspor'da Transfer - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor'dan Oğuz Kocabal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

21.06.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor'dan Oğuz Kocabal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, eski oyuncuları Oğuz Kocabal ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Oğuz'a, İnegölspor'u tekrar tercih ettiği için teşekkür eden Asbaşkan Döngel, şöyle konuştu:

"Daha önce kulübümüze 2 yıl hizmet etmiş sevgili kardeşimiz Oğuz Kocabal ile tekrar sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Kendisine ve İnegölspor'a hayırlı olsun. Biz, kendisini seviyoruz. Kulübümüzü tekrar tercih ettiği için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah kendisi için de İnegölspor için de hayırlı bir sezon geçer. Kendisine sağlıklı ve mutlu bir sezon diliyorum. Hayırlı olsun. Oğuz ile 2 yıllık anlaştık."

Döngel, biri kaleci olmak üzere 3 oyuncu daha transfer edeceklerini ifade etti.

Oğuz ise, İnegölspor'da 2 güzel senesinin geçtiğini belirtti.

Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Oğuz, "Şampiyonluk yaşadım. Diğer sene şampiyonluğu kılpayı kaçırmıştık. Yarım kalan bir işimiz daha var diye düşünüyorum. Geçen sene de bir şampiyonluk yaşadım. İnegöl'ü hak ettiği bir üst lige çıkartmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel ve hayırlı bir sezon geçiririz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Oğuz Kocabal, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement