İnegölspor'dan Onursal Başkan Alinur Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'dan Onursal Başkan Alinur Aktaş'a Ziyaret

İnegölspor'da Mayıs ayında yapılan olağan genel kurulla göreve gelen Eşref Güç ve yönetimi, Onursal Başkan Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

01.07.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegölspor yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette söz alan Kulüp Başkanı Eşref Güç, protokol ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, "Öncelikle İnegölspor taraftarlarının ve ilçe halkının ramazan ayını yönetim kurulu arkadaşlarım adına kutluyorum. Biz göreve geldiğimizden bu yana ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. İlk ziyaretimizi ilçe emniyet müdürümüze, ikinci ziyareti ilçe kaymakamımıza, üçüncü ziyaretimizi ise belediye başkanımıza yapıyoruz. Belediye başkanımız biliyorsunuz ayrıca kulübümüzün onursal başkanıdır. Kendisi bize çok destek veriyor. O konuda kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

"HEDEFİMİZ PTT 1.LİG"

İnegölspor'un hedefinin PTT 1.Lig olduğuna değinen Güç, şöyle konuştu: "İnegölspor bu sene dolu bolu çalışmakta. İnşallah hedefimizde PTT 1.Lig. Tabi bu olmazsa olmaz şeylerden biri ama bu çalışarak, özveri ile birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak bir şey. Bu arada PTT 1.Lig yolunda biz yönetim kurulu arkadaşlarımıza, taraftarlarımıza, teknik heyetimize, anlaştığımız oyuncularımıza çok güveniyoruz. Onursal başkanımızın maddi ve manevi desteğini her zaman yanımıza görüyoruz. Bizim hedeflerimizden biri de akademi ligi. İnegölspor'un eski kimliğine ulaşması için mutlaka bu sene akademi ligine olmamız gerekiyor. Bununla alakalı tesislerimiz bu sene yetişmeyecek, seneye yetişecek. Ancak belediye başkanımızın yardımlarıyla Yenice sahasını kullanarak akademi ligine girmek istiyoruz. Ben belediye başkanımıza bizi kabul ettiği için tekrar teşekkür ediyorum."

"İNEGÖLSPOR'U ÖNEMSİYORUZ"

İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnegöl'ün önemli değerlerinden bir tanesi İnegölspor'dur. 3.Liglerin kurulduğu ilk yıldan itibaren 1984 yılından itibaren yaklaşık 30 yıldır profesyonel liglerde mücadele eden, birçok sporcu yetiştiren, yaptığı hamlelerle her zaman örnek olan, önemli başarılar elde eden İnegölspor'umuzun bu yıl Eşref Güç başkanlığında hepsi bir birinden değerli sanayici, iş adamı, esnaf arkadaşlarımızın yönetiminde bir yönetim kurulu oluştu. Çift listeli bir kongre vardı. Çok olgun, çok güzel, son yılların en örnek kongrelerinden bir tanesi gerçekleşti ve nihayetinde delegelerin teveccühü ile Eşref Güç ve ekibi seçildi. Öncelikle arkadaşları tebrik ediyor, kutluyorum. İnegölspor'u da işimizin bir parçası olarak kabul ediyoruz. İnegölspor'u önemsiyoruz."diye konuştu.

İnegölspor'un çekilen kurası sonrası güçlü ekiplerin bulunduğu Kırmızı Grup'ta yer alacağını ifade eden Aktaş, şöyle konuştu: "Şehirde sanki çekilen gruplardan sonra sanki zor bir gruba düştük gibi bir mantık var. Başarılı olmak isteyenler için her zaman süreç zordur. Kolay hiçbir zaman olmamıştır. Orta sıralarda, alt sıralarda olmak zaten kolaydır. Önemli olan ilk sıralarda olmak. İnegölspor'un inşallah yaptığı hamlelerle bunu başarabilecek güçte, kapasitede. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, İnegölspor'un hedefe ulaşması adına hem yönetim kurulumuz hem sporcularımız hem teknik heyetimiz hem de taraftarlar gerekli fedakarlığı ve katkıyı bu sene yapacaklar. Şuanda çalışma dönemi. Arkadaşlarımız ekip olmaya çalışıyorlar. Sezon açılacak. İnşallah daha sonra Ağustos sonu ligler başlayacak. Hafta hafta başarılı olmak adına güzel bir süreci hep beraber takip edeceğiz. Çünkü biz bu bilgi birikimimizin alt yapımızın oluştuğunu düşünüyoruz. İnegölspor'a PTT 1.Ligin yakıştığını düşünüyoruz. Çünkü 3.Lige düştükten sonra 2 yıldır 2.Ligdeyiz. İlkinde ikinci olmuştuk. Geçen senede play-off'u son anda kaçırdık. Güzel bir çekirdek kadromuzda var. Bu konuda çok deneyimli teknik heyetimiz, çok istekli bir yönetim kurulumuz var. İnşallah başarılı olmak için Muaffak olmak için her türlü gayreti ortaya koyacağız. Tabi başarılı olmak kadar başarılı olamamak gibi bir ihtimalde söz konusu. Hayat devam ediyor. Biz özellikle bu işin gelecek yıllarını düşünecek yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber hareket etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Arkadaşlarımız biliyorum ki, sadece bu yıl değil gelecek yıllarda da İnegölspor'la ilgili düşünceleri var. İnegölspor hangi ligde olursa olsun seneye de öbür seneye de olacak. İnşallah o konuda da gerekli hamleleri yapacaklar. Akademik lig veya geleceğe dair yapılan çalışmalar da bunlardan bir tanesi."

YENİ TESİS MESUDİYE'YE

İnegölspor'un yeni tesisleri hakkında da açıklama yapan Aktaş, "Bunun yanında İnegölspor'un tesisleriyle alakalı Mesudiye hayvan pazarındaki bölgeler yeni İnegöl'e taşınıyor. Bu ayki meclise bir gündem maddesi geliyor. İnşallah oradaki imar planı değişikliğiyle alakalı da yapılan çalışmalardan sonra Büyükşehir süreci başlatacak. Ben tekrar yeni dönemde görev alan arkadaşlarıma başarılar ve kolaylıklar dilerken, herkesinde İnegölspor'a sahip çıkması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum."ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegölspor'dan Onursal Başkan Alinur Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement