İnegölspor Emrah Dağ ile Sözleşme Uzattı - Son Dakika
Spor

İnegölspor Emrah Dağ ile Sözleşme Uzattı

İnegölspor Emrah Dağ ile Sözleşme Uzattı

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’da iç transfer çalışmaları sürüyor.

08.06.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'da iç transfer çalışmaları sürüyor. İnegölspor yönetimi, iç transferde Emrah Dağ'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumluları Deniz Erdem ile Hüseyin Kurt katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Deniz Erdem, "Öncelikle İstanbul'da düzenlenen terör saldırısını kınıyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. İç transfer kapsamında Emrah Dağ'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattık. İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Emrah'a yeni sezonda kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Emrah Dağ ise, "İnegölspor'da tekrar kaldığım için mutluyum. İnşallah bu sene hedeflerimize ulaşırız. Bu doğrultuda elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenen ve sözleşmemi uzatan başta kulüp Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi ağabeylerime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ERDİ VE ZAHİD'LE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Erdi Zengin ile geçtiğimiz sezonun devre arasında Büyükçekmece Tepecikspor'dan alınan Tufan Zahid Arslan'ın sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedilerek iki oyuncu ile yollar ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor Emrah Dağ ile Sözleşme Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement