İnegölspor Kaçırdığı İki Puana Üzülüyor - Son Dakika
Spor

İnegölspor Kaçırdığı İki Puana Üzülüyor

İnegölspor Kaçırdığı İki Puana Üzülüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 12. hafta maçında sahasında ağırladığı İzmir’in köklü takımlarından Altay ile 1-1 berabere kalan İnegölspor kaçırdığı iki puana üzülüyor.

10.11.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 12. hafta maçında sahasında ağırladığı İzmir'in köklü takımlarından Altay ile 1-1 berabere kalan İnegölspor kaçırdığı iki puana üzülüyor.

Evinde bileği bükülmeyen İnegölspor, sahasındaki altıncı randevusunda, beraberliklerle yoluna devam eden İzmir'in köklü ekibi Altay'ı konuk etti. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan'ın da izlediği müsabakaya atak başlayan İnegölspor, özellikle sağ kanattan bindirmelerle rakip alanda etkili oldu. 48 dakikada Muharrem'in kullandığı korner atışından gelen topu, ceza alanı ön kısmında ayak koyarak alt köşeden ağlarla buluşturan Yılmaz, İnegölspor'u 1-0 öne geçirdi. Orta alanda ve rakip ceza alanı çevresinde geçen müsabakanın 83. dakikasında ilk tehlikeli atağını geliştiren Altay, bu atağında beraberliği yakaladı. Konuk ekip Emrah Kaya ile 1-1'lik beraberliği yakaladı.

BÜYÜK BİR FIRSAT KAÇTI

12. hafta maçında 5. beraberliğine imza atan İnegölspor, hanesine yazdırdığı bir puanla, puanını 23'e yükselterek, deplasmanda Gölbaşıspor'a 3-2 yenilen lider Bandırmaspor arasındaki puan farkını 3'e indirdi, evinde Pazarspor engeline takılan puandaşı Göztepe'nin ise bir puan önüne geçti.

Maçı tribünlerden izleyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "İnegölspor bugün gerçekten çok iyi top oynadı, çok pozisyon harcadı. Maçı belki daha önce koparabilirdi, ama bu futbol; siz kaçırırsınız, rakip bir defa gelir kalenize gol atar. Bu işler böyledir. Hata olacak ki gol olsun. Bence İnegölspor iyi yolda. Bugünkü sonuçta fena bir sonuç değil, kutluyorum" dedi.

Milletvekili Hüseyin Şahin de, "İnegölspor'u iyi buluyorum, kadrosu hakikaten iyi. Galibiyeti fazlasıyla hak eden bir oyun ortaya koydu, pozisyonlarda buldu, ancak sadece bir tanesini değerlendirebildi. Rakip Altay elde ettiği tek önemli fırsatı golle sonuçlandırarak mağlubiyetten kurtuldu. Kazanılan puan puandır. Yönetimimiz iyi, taraftarımızın desteği çok güzel. İnşallah direkt olarak bir üst lige çıkarım. Olmazsa da play-off'u zorlayacak bir takımımız var. İnegölspor'dan ümitliyim, çok daha güzel işler yapacaktır. Kaybettiğimiz puanlara üzülmememiz lazım. İnegölspor'un geleceği iyi olacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor Kaçırdığı İki Puana Üzülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement