İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Spor

İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir Açıklaması

İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, 2 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili "Zor bir maç bizi bekliyor.

29.09.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, 2 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili "Zor bir maç bizi bekliyor." dedi.

Teknik Direktör Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 4. haftasında ilk galibiyetlerini Ankaragücü'ne karşı aldıklarını hatırlattı.

Geçen hafta lig lideri ile karşılaştıklarını, bu hafta ise ligin dibindeki takımla karşı karşıya geleceklerini ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Takımlar arasında fazla denge farkı yok. Dengelerin eşit olduğunu düşünüyorum. Açıkçası bu maçtan çekinmiyor değilim. Bütün hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibin belki hedefi olmayabilir, sıralamadaki yeri en altta olabilir ama bunun bizi rahatlatmaması gerekiyor. Aksine maça daha fazla konsantre olmamız gerektiğini düşünüyorum."

Özdemir, seri galibiyetler elde etmek istediklerini belirterek, "İnşallah bu maçı da kazasız atlatırız ve ligde bir seri yakalarız. Zaten özellikle bu oynadığımız kategoride istikrar çok önemli. Sonuçlarda 2-3 maç üst üste galibiyet gelirse, çok daha farklı yerlerde olabiliriz. Ama konsantre ve dikkatimizi dağıtmamamız lazım. Takımda sakat veya cezalı oyuncumuz yok. Ful kadro çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement