İnegölspor'un Gözü Liderlikte - Son Dakika
Spor

İnegölspor'un Gözü Liderlikte

İnegölspor\'un Gözü Liderlikte

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu renkdaşı Bandırmaspor ile liderlik maçına çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor’da karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

20.11.2014 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu renkdaşı Bandırmaspor ile liderlik maçına çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor'da karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. İnegöl'e lider olarak gelecek olan Bandırmaspor'u yenerek liderlik koltuğunu devralmak isteyen Bordo-Beyazlı ekibimizde moraller üst düzeyde. Talebelerini bu özel maça hazırlayan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, "Hedefimiz birinci olarak bir üst lige çıkmaktır. Bu maçta lider olmak istiyoruz. Tüm hücrelerimizle tüm kalbimizle bunu istiyoruz" dedi.

Haftalar ilerledikçe heyecanın, puan savaşının daha da kızışmaya başladığı ligde 14. hafta nefesleri kesecek bir müsabakaya sahne olacak. Kırmızı Grupta gözler bu hafta sonu lider Bandırmaspor ile 3 puan gerisinde nefesini liderin ensesinde hissettiren temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü saat 13.30'da Şehir Stadyumunun ev sahipliğindeki liderlik maçında karşı karşıya gelecek. Geride kalan 13 haftada evinde bileği bükülmeyen Bordo-Beyazlı temsilcimiz, renktaşı lideri de yenerek zirvenin yeni sahibi olmak istiyor. İstikrarlı çizgisi adım adım zirveye yürüyen Bordo-Beyazlı ekibimiz, Bandırmaspor maçının hazırlıklarını, kulüp tesislerimizde Teknik Direktör Şaban Yıldırım gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Yıldırım, idman öncesi yaptığı açıklamada, şuana kadar ligin en başarılı takımı ile oynayacaklarını söyledi. Bandırma maçını kazanarak lider olmak istediklerini ifade eden Yıldırım, "Bu bakımdan Bandırma takımının tebrike şayan performansları var. Bizde kendi oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Skor elde etmeye çalışıyoruz. Puan elde etmeye çalışıyoruz. Maçta bizim için puan olarak final maçına dönük. Bizde kazanıp lider olmak istiyoruz. İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Rakibimin iyi performans gösterdiğini biliyoruz. Ama bizim de isteklerimiz var. O isteklerimizi yerine getirmek için çalışacağız" dedi.

İnegölspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, "Şaban hoca ile kupa maçı sonrasında konuştum ve Bandırmaspor maçının ardından lider olacağımızı söyledim" sözlerinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, "Kendisinin öyle bir temennisi, tahmini ve umudu olduğunu bana söyledi. Şu anda öyle duruma geldi. İnşallah yenersek, Başkanımızın dediği pozisyona gelmiş olacağız. Hepimizin isteği budur. Hedefimiz birinci olarak çıkmaktır. Bu maçta lider olmak istiyoruz. Tüm hücrelerimizle tüm kalbimizle bunu istiyoruz. Rakibimize saygı duyduğumuzu ve performanslarının da iyi olduğunu da belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Takımda ufak tefek sakatlıkların bulunduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Sakat futbolcularımızın durumlarının netleşmesi için bir kaç gün daha geçmesi gerekiyor. Ufak tefek sakatlıklar var. Mahmut'un alt adale gerginliği söz konusu. Ömürcan'ın ayağında maçtan kalan bir sıkıntısı var. Sağlık ekibimiz tedavilerini sürdürüyor" şeklinde konuştu.

LİDER BANDIRMASPOR 3 PUAN HEDEFLİYOR

Öte yandan, Bandırmaspor cephesinde de hedef üç puan. Bordo-Beyazlılar hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı en yakın takipçisi İnegölspor'u yenerek aradaki puan farkını açmayı hedefliyor.

Bandırma ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, İnegölspor maçı hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, bu müsabakanın çok önemli olduğunu söyledi. Rakiplerinin puan cetvelinde ikinci sırada bulunduğunu ifade eden Çapanoğlu, "Rakibimiz iyi bir takım. İki takım da kaybetmek istemeyecek. Sahada en az hata yapanın kazanacağı bir maç olacak diye düşünüyorum. Ben oyuncularıma sezon başından beri inanıyor ve güveniyorum. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraşspor karşısında eksiklerimize rağmen maçı kazanmasını bildik" dedi.

Hedeflerinin aradaki puan farkını açmak olduğunu dile getiren Çapanoğlu, şunları kaydetti: "Bu final maçı gibi görünüyor ama önümüzde uzun bir maraton var. İnegöl karşısında kazanma adına elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Sakat oyuncumuz yok, sadece Onur 3 maç cezalı. Pazar günü de elimizdeki oyuncu kadrosundan en hazır olanları çıkarma adına seçici olacağız. O gün sahaya çıkacak futbolcularımın, Bandırmaspor'a yakışan oyunu çıkaracaklarına inanıyorum." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'un Gözü Liderlikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.


Advertisement