İnegölspor'un Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika
Spor

İnegölspor'un Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı

İnegölspor\'un Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’un 24 Mayıs’ta yapılan genel kurulunda göreve gelen Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetim, protokol ziyaretlerine Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile başladı.

26.05.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un 24 Mayıs'ta yapılan genel kurulunda göreve gelen Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetim, protokol ziyaretlerine Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile başladı.

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, genel kurulun ardından çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, "İlk ziyaretimizi şeref başkanımız, Aktaş'a gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnegölspor'umuza ve ilçemize yeni yönetim hayırlı olur inşallah. Transfer Komitemiz hummalı bir çalışma içerisinde. Görüştüğümüz isimler var. Fakat netleştirdiğimiz bir isim yok" dedi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Aktaş ise, "Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Şehrimizin bir değeri olan İnegölspor'a sahip çıktılar. İnegölspor kurulduğu günden beri, İnegöl'de heyecan oluşturdu. İnegölspor sadece bir futbol takımı değil, ayrıca İnegöl'ün tanıtımı adına da önemli bir araç. İnşallah yeni yönetimimiz 2 yıllık bu yetkiyi alarak çalışmalarını yapacak. Herkes İnegölspor'a ne kadar sahip çıktığını gözden geçirmeli" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'un Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement