İnegölspor Yönetimi Yerel Yöneticilerden Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

İnegölspor Yönetimi Yerel Yöneticilerden Destek İstedi

İnegölspor Yönetimi Yerel Yöneticilerden Destek İstedi

Spor Toto 2'nci Lig takımlarından İnegölspor da, kısa süre önce göreve gelen Timur Erezsarı ve yönetici arkadaşları ilçede ziyaretlere başladı.

26.05.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig takımlarından İnegölspor da, kısa süre önce göreve gelen Timur Erezsarı ve yönetici arkadaşları ilçede ziyaretlere başladı.

İnegölspor'un yeni yönetim kurulu, ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı Ali Akça'yı ziyaret ederek 'destek' istedi. Başkan Timur Erezsarı, "İnegölspor'da hedefimiz alt yapıdan başlayarak A takımı ile birlikte getirebildiğimiz en güzel noktaya getirmektir" dedi.

İnegöl kaymakamı Ali Akça "Ben inanıyorum ki Eşref beyin bıraktığı yerden yeni başkan Timur Bey ve yönetimi aynı heyecanla aynı istekle İnegöl'e İnegölspor'a katkılar sunacak ve bize o heyecanları tekrar yaşatacaklar" diye konuştu.

AKTAŞ'A ZİYARET

İnegölspor başkanı Timur Erezsarı, kulübün onursal başkanı ve aynı zamanda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti. Orhangazispor Başkanı Timur Erezsarı yeni teknik heyet konusunda basın mensuplarının sorusunu da şöyle yanıtladı:

"Bu konularla ilgili transfer komitemiz yoğun çalışma içerisinde. Görüştüğümüz isimler var. Fakat netleştirdiğimiz isim yok" dedi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor Yönetimi Yerel Yöneticilerden Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement