INFINITI Swissôtel Büyük Efes'te İzmirlilerle buluşuyor - Son Dakika
Otomobil

INFINITI Swissôtel Büyük Efes'te İzmirlilerle buluşuyor

INFINITI Swissôtel Büyük Efes\'te İzmirlilerle buluşuyor

Premium otomobil meraklıları, INFINITI markasını 2017 yılının ilk çeyreğine kadar Swissôtel Büyük Efes'te deneyimleme fırsatı yakalayacak.

22.10.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 Ekim Cuma günü Swissôtel Büyük Efes'te düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Bayraktar Otomotiv ve INFINITI Genel Müdürü Murat Çakır: "Bayraktar Grubu'nun İzmir'le, üretim tarafında Ege Endüstri ve Ege Fren ile; perakende tarafında Bayraktar Otomotiv ile uzun yıllara dayanan ve gittikçe güçlenen köklü ve özel bir bağı var. Bugün sizlerle Türkiye'de Bayraktar Grubu'nun 2009'dan bugüne temsil etmekte olduğu INFINITI markasının yeni modeli Q30'u tanıtmak için bir araya geldik. INFINITI özgürlüğü ve sıradışı duruşu ile pazarda farklı bir noktada duruyor. Q30'un da Bayraktar Grubu'nun dinamizmi ile segmentine hareket getireceğini düşünüyorum

Kağan Gülerce: İzmir'e özel ayrıcalıklı satış ve sergileme alanı

INFINITI Q30 lansmanında yeni Q30 modelinin özellikleri ve marka hedefleriyle ilgili bilgiler veren INFINITI Marka Müdürü Kağan Gülerce, "Premium crossover segmenti son yıllarda dünyanın en hızlı büyüyen otomobil segmenti oldu. Türkiye'de 2015'de satışa sunduğumuz Sport Sedan Q50 modeli ile yakaladığımız ivmeyi dünyanın en hızlı büyüyen segmentinde yer alan crossover'ların tüm gerekliliklerini karşılayan Q30 ile çok daha ileri bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. Premium otomobil tutkunlarının beklentilerine göre tasarlanan ve Türkiye'de vergi avantajı sağlayan motor seçenekleriyle yeni bir segmente dahil olduğumuz INFINITI Q30 modeli 250 Milyon İngiliz Sterlini yatırımla Avrupa'da üretilen ilk INFINITI modeli oldu. Türkiye pazarındaki etkinliğimizi Q30 ile artırarak Premium segmentte 'Oyuna Yeniden Giriyoruz'. Avrupalıların premium otomobil beklentilerini Japonlar'ın titizliği ile birleştiren Q30'u 139 bin 906 TL'den başlayan rekabetçi fiyatlarla satışa sunuyoruz." dedi.

Gülerce, İzmir'deki faaliyetlerinden bahsederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Swissôtel Büyük Efes İzmir'de oluşturduğumuz INFINITI alanımızda, benzersiz INFINITI deneyimini yaşamak isteyen potansiyel müşterilerimiz, araçlarımız hakkında geniş bilgi sahibi olacaklar ve tüm modellerimizi test etme imkanı bulacaklar. INFINITI'nin farklılığını, performansla ruhun mükemmel uyumunu yaşayarak görme olanağı yakalayacaklar. İzmir ve Egeli otomobil severlerin beğenisine sunduğumuz günden bu yana markamız hep ilgiyle karşılandı. Bugün buradaki özel buluşmamızla birlikte aynı heyecanın artarak devam edeceğine inanıyorum."

QX70: Tasarruflu ama asi

Spor bir otomobille SUV'un ideal kombinasyonunun harmanlandığı INFINITI QX70 modelinde kullanılan dizel motorun farklılık yaratan en önemli özelliklerinin başında sessiz çalışması ve yüksek performansa sahip olması geliyor. Kullanıcısına sürüş keyfi, huzur, rahatlık ve konfor sunan INFINITI'nin sahip olduğu detayların hepsi güçlü bir tasarım anlayışının ürünü. Güçlü coupé tasarımı ile mükemmel gövde oranlarına sahip olan INFINITI QX70 de İzmirliler ile buluşmak için sabırsızlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil INFINITI Swissôtel Büyük Efes'te İzmirlilerle buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti
    15:39 Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde seyreden otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü
    15:30 Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü Salih Pelit hayatını kaybetti. Otomobil, tünel duvarına çarparak savruldu. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalenin ardından Pelit'in cansız bedeni Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • İnegöl'de seyir halindeki otomobilde çıkan yangın hasara yol açtı
    15:08 İnegöl'de seyir halindeki otomobilde çıkan yangın hasara yol açtı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde seyir halindeki 16 Y 3879 plakalı otomobilde çıkan yangın, sürücü tarafından yangın tüpüyle müdahale edilerek söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın tamamen kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!
    09:09 Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!

    SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın gerçekleşecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin otomotiv piyasasını sarsacak nitelikte olacak. Elektrikli otomobil satın almayı düşünenler ve Çinli otomobil üreticisi Chery'den tanıtım bekleyenler arasında heyecan yarattı. Detaylar yarın açıklanacak.

  • Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı
    23:10 Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı

    Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg T8X modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Karakaş, Mart 2025 - Nisan 2025 tarihleri arasında Togg T10F modelini satışa sunacaklarını ve bir süre sonra da Togg T8X'in tanıtımını yapacaklarını belirtti.


Advertisement