İngiliz Basını: Sahaya Madde Yağdı Ama Ayı Volkan Umursamadı - Son Dakika
Spor

İngiliz Basını: Sahaya Madde Yağdı Ama Ayı Volkan Umursamadı

İngiliz basınından Daily Mirror, derbide Volkan Demirel'in performansına ve taraftarların madde yağdırmasına rağmen soğukkanlılığını korumasına dikkat çekti.

26.08.2014 15:50  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz Daily Mirror gazetesi Volkan Demirel'in dün geceki "performansı" için oldukça farklı ifadeler kullandı. Volkan "Ayı" Demirel başlığını kullanan gazete, "sahaya yabancı madde yağıyor ama ayı umursamıyor" ifadelerini kullandı.

"AYI VOLKAN'IN UNUTAMAYACAĞI BİR GECE"

İngiliz Daily Mirror gazetesi de Süper Kupa final maçıyla ilgili haberini "Ayı Volkan Demirel'in unutamayacağı bir gece" başlığıyla verdi. " Fenerbahçe'nin 'Ayı' lakaplı kalecisi Volkan Demirel, ateşi canlandırmak için elinden geleni yaptı" ifadelerine yer veren ve Fenerbahçeli file bekçisini 'ayı'ya benzeten gazetenin, Volkan'la ilgili yakın geçmişte çıkan "Altın Ayı'lık performans" haberlerine ve sosyal medyada yapılan benzetmelere atıfta bulunduğu tahmin ediliyor.

FENERBAHÇE KALECİSİ CANAVARLAŞTI

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan finalde Melo'nun Volkan ile penaltılar esnasında yaşadığı olay Hollanda basınının gözünden kaçmadı. De Telegraaf gazetesi yaşanan kavgada Volkan Demirel için "canavarlaştı" yakıştırmasını kullanırken Fenerbahçe kalecisinin Melo'nun kaçırdığı penaltı sonrası çok çirkin bir hareketle karşılık verdiğini yazdı. Gazete ayrıca Kuyt'ın milli takım arkadaşı Sneijder'e karşı kupayı kazandığını belirtti.

BİR YORUM DA BREZİLYA'DAN

Brezilya basını da Melo'nun kaçırdığı penaltı sonrası yaşananları "Melo penaltıyı kaçırdı ve Volkan Demirel'le kavga etti. Kaleci zıplayarak sevindiği bu sırada Melo'nun üstüne atladı ve her şey bu nedenle başladı" ifadeleriyle manşetlerine taşıdı.

İngiliz Basını: Sahaya Madde Yağdı Ama Ayı Volkan Umursamadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İngiliz Basını: Sahaya Madde Yağdı Ama Ayı Volkan Umursamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ONUNCU KÖY: ULAN BU MAHLUKATA 'AYI' DEMEK, AYI'YA HAKARET OLUR BEE. . . 38 3 Yanıtla
  • zavallı: Bir ayı düşünün saldırgan, utanmaz, aldırmaz, ne desek azdır. Yahu adam futboldan başka herşeyi düşünüyor. Fenerbahçeye bu adam hiç yakışmıyor. Bu adam Fenerbahçe formasını giydiği sürece bu takım düzelmez. 27 4 Yanıtla
  • melo: bu kişi (ayı) insanlıktan ne anlar ? 20 10 Yanıtla
  • MURAT: VOLKAN BUNLARI İKİ HAFTA SONRA TRABZONDA YAPSIN BAKAYUM UŞAGUM DA GORELUM DAA 13 10 Yanıtla
    volkan: volkan alayını gömer sahaya hele pişmeye hazır hamsileri çiğ çiğ yer 0 0 hakan: büyük ihtimal volkan trabzon maçında cezalı olacak ama sizi elimizden kimse kurtaramayacak uşagum 0 0
  • ahsen mert: ayı , ingilizlere koysun 6 17 Yanıtla
  • BAY DOĞRU: Helal olsun yabancı basının attığı gerçekçi başlığı Türkiye'de işten çıkarılma korksuuyla hiçkimse atamaz. Ayrıca Türkiye'de futbolcu yetişmediği nasıl da belli. Ahlaksızların yerine ahlaklısını koyamadığımız nasıl belli. Volkan ve Emre gibileri 40 yaşını doldurana kadar herhalde tahammül edecek bu millet. Meloya gelince: Geçen yılki fenerbahe maçında penaltıyı kullandın atamadı, bu sefer yine kullanadın atamadı. Volkanın senin üzerine zıplaması ne kadar terbiyesizlik olsada bir galatasaraylı olarak benim yumruğumu kafana vurasım geldi. Orta sahadan topu alda git gol at demiyoruz. Penaltıyı gole çevireceksin sadece. Giyinip kuşanıp ferrarilere gece alemlerine akmasınızı biliyorsunuz ama penaltı özürlüleri ! 14 3 Yanıtla
  • Bora: bu aziz yıldıvım emre ve volkan Fenerbahçenin pkksı gibiler temizlenmeliler. . 11 6 Yanıtla
  • ömer: daily mirror baktım yok böyle bir haberhayırdır? 10 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement