İngiliz Daily Star: IŞİD İçin 2 Bin İngiliz Savaşıyor - Son Dakika
Güncel

İngiliz Daily Star: IŞİD İçin 2 Bin İngiliz Savaşıyor

İngiliz Daily Star: IŞİD İçin 2 Bin İngiliz Savaşıyor

İngiliz Daily Star, IŞİD'e karşı savaşan eski bir İngiliz askerin, terör grubuna 2 binden fazla İngiliz'in katıldığı iddiasını manşete taşıdı

22.04.2015 15:47  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günlük tabloid gazetelerden Daily Star, "Şok edici: IŞİD için 2,000 İngiliz savaşıyor" manşetli birinci sayfa özel haberinde, IŞİD'e karşı savaşan bir eski İngiliz askerin şimdi terör grubuna 2,000'den fazla İngiliz'in katıldığı iddiasına dikkat çekti.

UYUŞTURUCU KULLANAN İNGİLİZ MİLİTANLAR

Kuzey Irak'ta peşmergelerin yanında IŞİD'e karşı savaşan Körfez Savaşı kıdemlisi 46 yaşındaki Alan Duncan, intihar saldırılarında bulunan IŞİD militanlarının uyuşturucu kullandıklarını ve bu kişilerin İngiltere'den gidenler arasından olduğunu ileri sürdü.

"İNTİHAR KAMYONLARINI YABANCILAR SÜRÜYOR"

İngiliz militanların aldıkları uyuşturucunun etkisiyle kendilerinden geçip savaştığına işaret eden Royal Irish ve Kraliçe'nin Kraliyet Alayı'nın eski askeri Alan Duncan, Ortadoğu'dan yaptığı açıklamada "Yabancı savaşçılar ölümüne savaşanlar. Savaşmaya gitmeden önce kendilerini uyuşturucu ile dolduruyorlar. İntihar kamyonlarını sürenler yabancılar oluyor. Kürtler Batı'nın Savaşı için çarpışıyor, İngiltere onlara silah vermeli" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Daily Star: IŞİD İçin 2 Bin İngiliz Savaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement