İngiliz Kardeşler, İkiz Olduklarına Kimseyi İnandıramıyorlar - Son Dakika
Dünya

İngiliz Kardeşler, İkiz Olduklarına Kimseyi İnandıramıyorlar

İngiliz Kardeşler, İkiz Olduklarına Kimseyi İnandıramıyorlar

Lucy ve Maria Aylmer isimli ikiz kardeşler, birbirinden farklı görünüşleriyle ikiz olduklarına kimseyi inandıramadıklarından dert yanıyorlar.

02.03.2015 14:14  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Lucy ve Maria Aylmer (18) isimli kızlar ikizler ama ikiz olduklarına kimseyi inandıramıyorlar. İkizlerden biri sarı saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü, diğeri siyah saçlı, koyu tenli, koyu kahverengi gözlü. İkizlerin bu kadar farklı görünümde olmaları, anne ve babalarının karışık ırklardan olmasından kaynaklanıyor. Lucy ve Maria'nın annesi Donna Jamaikalı bir melez, babaları ise bir beyaz.

KUCAĞINA ALINCA ŞOK GEÇİRMİŞ

Donna, 1997'de dünyaya gelen ikizler kucağına verilince bebekler tamamen farklı renklerde olduğu için kısa bir şok geçirmiş. İkizlerin George (23), Chynna (22) ve Jordan (21) diye kendilerinden büyük 3 kardeşleri var. Gloucester'de yaşayan Lucy, "Kardeşlerimin ten rengi benimle Maria arasında değişiyor. Biz renk tayfının zıt yerlerindeyiz, onlar da bizim aramızda bir yerlerde" diye konuştu.

KİMSE İNANMIYOR

Aynı kıyafetleri giydikleri zaman bile kimsenin ikiz olduklarına inanmadığını anlatan Lucy, farklı görünümde olmalarının faydalarının da olduğunu, mesela aynı sınıfta okurken kimsenin kendisini Maria ile karıştırmadığını söyledi. Lucy ve Maria tek yumurta ikizi değil. Bunların görünümleri kadar huy ve karakterleri de çok farklı. Lucy, kendisinin çok çekingen olduğunu, Maria'nın ise oldukça sosyal olduğunu ifade etti.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İngiliz Kardeşler, İkiz Olduklarına Kimseyi İnandıramıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • lerozlu: Maşallah 0 0 Yanıtla
  • Ayvalık açıklarında yakalanan 131 düzensiz göçmen hakkında işlem başlatıldı
    13:57 Ayvalık açıklarında yakalanan 131 düzensiz göçmen hakkında işlem başlatıldı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yakalanan 131 düzensiz göçmen hakkında işlem başlatıldı. Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen gruplar, Ayvalık açıklarında 3 lastik botla Midilli Adası'na doğru seyrediyordu. TCSG-61 ve KB-115 ekipleri tarafından yakalanan düzensiz göçmenler, Ayvalık ilçesinde bulunan Cunda Adası'na getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından insani yardımlar yapılan göçmenler, İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek.

  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi
    13:49 Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi

    Çin'in Nanjing kentinde yapılması planlanan tren garı için önerilen tasarım, internet kullanıcıları tarafından hijyenik pede benzetildi. Yetkililer, tasarımın erik çiçeklerinden ilham aldığını söylese de, sosyal medya platformlarında milyonlarca kez görüntülenen başlık, tasarımın hijyenik pede benzediği yorumlarıyla dikkat çekti. Garın inşası tahminen 20 milyar yuana mal olacak ve daha önce Çin'de bazı mimari tasarımlar da benzer şekilde dikkat çekmişti.


Advertisement