İngilizler Referandum Sonucunu Bekliyor - Son Dakika
Güncel

İngilizler Referandum Sonucunu Bekliyor

İngilizler Referandum Sonucunu Bekliyor

Sonucu yarın sabaha açıklanması beklenen İskoçya referandumuna dair DHA Londra'da yaşayanlara mikrofon uzattı.

18.09.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonucu yarın sabaha açıklanması beklenen İskoçya referandumuna dair DHA Londra'da yaşayanlara mikrofon uzattı. İngilizler, ayrılık istemiyor.

BBC Radio1'in ünlü sunucusu, Simon Bates (67) DHA'ya konuştu Referandum çok basit. İskoçlar kaybedecek. Önümüzdeki dört yıl çok zorlanacaklar. Benim yaptığım bunları unutmak için buraya gelmek ve kafamı dinlemek dedi.

Her gün İngiliz ve İskoç müşterileri ağırladığını söyleyen Efes2'nin Bolu'lu sahibi Kazım Akkuş, Bizim lokantaya İngiliz ve İskoçlar her gün gelir. Onlarla konuşmalarımdan referandumum yüzde 50, yüzde 50 başa baş gideceği anlaşılıyor derken İngiliz pasaportu taşıyan aşçı Besin Yılmaz (55) ise İskoçya'da da çalıştığını ve İngilizlerin İskoçlara çok iyi baktıklarını söylerken İskoçya Birleşik Krallıktan çıkmamalı. Referandumdan hayır çıkacağını tahmin ediyorum dedi.

DHA'nın West End'de Oxford Circus'de konuştuğu İngilizler, İskoçya'nın Birlik'ten ayrılmaması gerektiğini söylüyor.

Mikrofon uzattığımız bir gazete bayii, referandumdan ziyade işini düşündüğünü; yarın sabah referandum nedeniyle İngiliz gazetelerinin geç baskıya gireceğinden işinin zor olacağını söyledi.

Regent Street üzerindeki bir otele birlikte asılan İngiltere ve İskoçya bayrakları dikkat çekti. İngiltere bayrağındaki mavi kısım çıkartılıp yerine beyaz konmasıyla İskoçya bayrağının oluştuğu görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngilizler Referandum Sonucunu Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement