Esrar Yiyen Koyunlar Köyü Birbirine Kattı - Son Dakika
Güncel

Esrar Yiyen Koyunlar Köyü Birbirine Kattı

İngiltere'de otladıkları sırada esrar yiyen koyunlar, geçtikleri köyde büyük hasara yol açarken köylüler arasında endişeye yol açtı.

28.05.2016 10:12  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Otladıkları sırada esrar yiyen koyunlar köyün altını üstüne getirdi.

KÖYLÜLER ENDİŞEYE KAPILDI

Daily Mail'in haberine göre, İngiltere'nin Rhyndypandy köyünde, koyunlar köylüler arasında endişeye yol açtı. Bölge yetkilisi Ioan Richard, esrar yiyen bir grup koyunun köyün içinde büyük hasara yol açtığını söyledi.

"BİR O YANA BİR BU YANA KOŞUYORLARDI"

Richard "Koyunlar sokaklarda bir o yana bir bu tarafa koşuyor, bahçelere giriyordu, hatta bir tanesi bir eve girip evi berbat etti." dedi.

POLİSE BAŞVURDULAR

Bu arada koyunların daha önce yakınlarda bulunan yasadışı bir fabrikaya ait esrar kalıntılarını yemiş olabileceği belirtilirken, Richard ayrıca olayın tekrarlanmaması için polise başvurup kalıntıları yok etmelerini istediklerini söyledi.

Esrar Yiyen Koyunlar Köyü Birbirine Kattı

Son Dakika Güncel Esrar Yiyen Koyunlar Köyü Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Lvnt: Bizimkilerde ulkeyi birbirine katti 24 3 Yanıtla
  • tuna: akp seçmeni ingiltere de isyan çıkartmış. 13 10 Yanıtla
  • Yurttaş: :))))) 13 3 Yanıtla
  • Asam olsada yatsakr: Hafta Sonu Biraz eglenmisler 12 0 Yanıtla
  • yorum: Baglmll olursalar ?????? 10 0 Yanıtla
  • ...: Ya arkadaşlar bizim sorunumuz bu işte Türkiyenin sorunu bu !!! Koyunların esrar yemesiyle siyaset politika ne alaka ?? Yapmayın ya lütfen koyunlar esrar yemiş siz buna bile akp chp mhp hdp katıyorsunuz yapmayın güzel ülkemize bir olmazda bölünürsek sahip çıkamayız Dış güçlerin istediklerini vermeyin ellerine vermeyelim istedikleri tam da bu sizlerin suan yaptığınız mhp akp chp hdp olmayalım hepimiz insanız ne birimizin eli diğerinden fazla ne birimizin gözü diğerinden fazla hepimiz eşitiz ve bir sorun varsa bu sorun ortak sorunsa lütfen duyarlı olalım ve bir olalım !! :/ koyunların esrar yemesi , siyaset kelalaka !!! Ülkemizi kendi elinizle kötülüyorsunuz farekındamsnız ğzerinde yaşadığınız Osmanlı nın Atatürk ün bize emanet ettiği toprağımızı kendi agzınızla elinizle birbirine düşman olarak kin besleyerek kötülüyorsunuz 7 3 Yanıtla
  • cCc: BAĞCILAR daki koyunların bişeyler yapması lazım acilen 4 2 Yanıtla
  • metehan: Böyle koyun mu olur yav keş koyun 4 0 Yanıtla

Advertisement