İngiltere'deki Saldırıda Otobüsün Altında Kalan Kadın Türk Kökenli Çıktı - Son Dakika
Güncel

İngiltere'deki Saldırıda Otobüsün Altında Kalan Kadın Türk Kökenli Çıktı

İngiltere'deki terör saldırısında otobüsün altına savrulan kadının Kuzey Kıbrıs kökenli İspanyolca öğretmeni Aysha Frade olduğu ortaya çıktı. Frade olay yerinde hayatını kaybetmiş.

23.03.2017 13:43  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'daki şok saldırıda hayatını kaybedenlerden birinin de 43 yaşındaki İspanyolca öğretmeni Aysha Frade olduğu ortaya çıktı. Annesi İspanyol babası ise Kıbrıslı Türk olan 43 yaşındaki Ayşe Frade'in 8 ve 11 yaşlarında iki kız çocuk annesi olduğu belirtildi.

ARACIN ÇARPMASIYLA OTOBÜSÜN ALTINA SAVRULMUŞTU

Saldırının ardından Reuters haber ajansının geçtiği fotoğraflardan biri tüyler ürpertmişti. Bu kare, saldırganın 4x4 araçla yayaları ezdiği Westminster Köprüsü üzerinde çekilmişti. Fotoğrafta, kaldırımda yürürken, saldırganın kullandığı aracın çarpmasıyla savrulan bir kadının, yoldan geçen bir otobüsün altında kaldığı görülüyordu.

KADININ YARALI OLDUĞU DUYURULMUŞTU

Reuters, otobüsün arka lastiğinin hemen yanında, hareketsiz şekilde yatan kadının yaralı olduğunu duyurmuştu. Ajansın daha sonra geçtiği karelerde ise kadının aynı yerde yattığı ve bu sırada bir kadının otobüse bindiği, şoförün de koltuğunda olduğu görülmüştü.


MEĞER HAYATINI KAYBETMİŞ

Esrarengiz görüntülerin sırrı ise bugün çözüldü.

Uzun süre otobüsün altında yatan kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Talihsiz kadının kimliği de belli oldu. Annesi İspanyol babası ise Kıbrıslı Türk olan 43 yaşındaki Ayşe Frade'in 8 ve 11 yaşlarında iki kız çocuk annesi olduğu belirtildi.


İngiltere\'deki Saldırıda Otobüsün Altında Kalan Kadın Türk Kökenli Çıktı

Son Dakika Güncel İngiltere'deki Saldırıda Otobüsün Altında Kalan Kadın Türk Kökenli Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement