Balotelli, 804 Gün Sonra İlk Golünü Attı - Son Dakika
Spor

Balotelli, 804 Gün Sonra İlk Golünü Attı

Liverpool, Tottenham'ı 3-2 yenerken galibiyeti getiren İtalyan forvet, İngiltere Premier Ligi'nde bu sezon ilk golünü attı.

11.02.2015 00:55  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Liverpool, sahasında Tottenham Hotspur'u 3-2 yenerken, Arsenal da puan cetvelinde son sırada yer alan Leicester City'i 2-1 mağlup etti.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool, Anfield Road Stadı'nda oynanan maçın 15. dakikasında Markovic ile üstünlüğü yakaladı. Geçen hafta attığı iki golle Arsenal karşısında takımına galibiyeti getiren Harry Kane, 26. dakikada beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

SON DAKİKALARA BERABERLİKLE GİRİLDİ

İkinci yarının hemen başında kaptan Gerrard'ın penaltı golüyle öne geçen "Kırımzılar"a sekiz dakika sonra Dembele yanıt verdi: 2-2. Uzun bir sakatlık döneminden sonra bu maça ilk onbirde başlayan Sturridge, 74. dakikada yerini İtalyan forvet Balotelli'ye bıraktı.

BALOTELLI'DEN ALTIN VURUŞ

Eleştirilen performansı nedeniyle zaman zaman menajer Brendan Rodgers tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan Balotelli, 83. dakikada attığı golle takımına üç puan kazandırdı. 24 yaşındaki İtalyan futbolcu, Liverpool formasıyla ligdeki ilk golünü kaydetti. Türk asıllı futbolcu Emre Can, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

ARSENAL'İ MESUT TAŞIDI

Sahasında ligin son sırasında yer alan Leicester City'i ağırlayan Arsenal, Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'in sağ taraftan kullandığı korner atışında, ceza alanında topla buluşan Koscielny'nin golüyle 27. dakikada 1-0 öne geçti. 41. dakikada Walcott ile bir gol daha bulan Londra temsilcisi, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

Mücadelenin 61. dakikasında konuk ekip Kramaric ile farkı bire indirdi ancak kalan dakikalarda skoru koruyan "Topçular", haftayı üç puanla kapadı. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta Tottenham karşısında forma giyemeyen Şilili Alexis Sanchez maça ilk onbirde başlarken, 68. dakikada yerini Fransız golcü Giroud'ya bıraktı.

Ligde bugün oynanan diğer maçlarda ise Hull City sahasında Aston Villa'yı, Queens Park Rangers da deplasmanda Sunderland'i 2-0 mağlup etti.



Balotelli, 804 Gün Sonra İlk Golünü Attı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Balotelli, 804 Gün Sonra İlk Golünü Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement