Rooney, ManU'dan Sonra Ada'nın da Kaptanı - Son Dakika
Spor

Rooney, ManU'dan Sonra Ada'nın da Kaptanı

Rooney, ManU\'dan Sonra Ada\'nın da Kaptanı

Dünya Kupasında yaşanan hayal kırıklığının ardından ilk defa sahaya çıkacak olan İngiltere'de bazı değişiklikler yaşandı.

28.08.2014 15:02  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Norveç ve İsviçre ile oynayacağı maçların aday kadrolarını açıkladı. Kadroda 3 yeni isme yer veren İngiliz teknik adam, yeni takım kaptanının ise Wayne Rooney olacağını resmen doğruladı.

Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Wembley'de Norveç ile karşılaşacak olan İngilizler, daha sonra ise Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında İsviçre ile mücadele edecekler.

Takımın tecrübeli eski isimlerinden Steven Gerrard ve Frank Lampard'ın milli takımı bıraktıklarını açıklamalarının ardından Hodgson, 1. kaptanı olarak Wayne Rooney'yi seçti.

Kadroda çağrılan isimler arasında ilk olarak Everton'dan stoper John Stone ile Aston Villa'ın orta sahası Fabian Delph dikkat çekti. Öte yandan bu yaz Sunderland'den Newcastle'a transfer olan 23 yaşındaki Jack Colback de kendine aday kadroda yer buldu.

Southampton'dan Arsenal'e transfer olan genç savunmacı Calum Chambers, Laurent Koscielny ve Per Mertesacker'in yokluğunda ilk 11'de bulduğu şansı iyi değerlendirmişti. Başarılı stoperin bu yükselişi teknik direktör Hodgson'ın da ilgisini çekti.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda yer alamayan Spurs'ten Andros Townsend de aday kadroya çağrılan isimler arasında...İşte İngiltere'nin aday kadrosu:Kaleciler: Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)Defans: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Calum Chambers (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Everton)Orta saha: Jack Colback (Newcastle United), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)Forvet: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Manchester United)

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rooney, ManU'dan Sonra Ada'nın da Kaptanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement