İnönü Belediyesi Geleneksel Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

İnönü Belediyesi Geleneksel Voleybol Turnuvası Sona Erdi

İnönü Belediyesi Geleneksel Voleybol Turnuvası Sona Erdi

İnönü Belediyesi’nin her yıl düzenlediği spor organizasyonlarının voleybol ayağı, gerçekleştirilen final maçıyla son buldu.

23.09.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Belediyesi'nin her yıl düzenlediği spor organizasyonlarının voleybol ayağı, gerçekleştirilen final maçıyla son buldu.

10 Eylül'de başlayan turnuva sonucunda, 10 takımın aralarında yaptığı 21 maç sonucunda Yenice Mahallesi ve Çarşı Mahallesi finale kalmayı başardı. Çok sayıda sporseverin takip ettiği final maçında gülen taraf Çarşı Mahallesi olarak turnuvayı birincilikle bitirdi. Final maçını oynayanlara madalyalarını Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Halil Küçükçiftçi, İnönü Belediyesi Meclis üyeleri Mahmut Karadeniz ve Tahsin Çelik verirken, 2'nci olan Yenice Mahalle takımına kupasını, Jandarma komutanı Caner Aldıkaçtı takdim etti. Turnuvayı kazanarak şampiyon olan Çarşı Mahallesi'nin kupasını ise takım kaptanı Selçuk Albayrak, İnönü Belediyesi Başkanı Kadir Bozkurt'un elinden aldı.

İlçede gerçekleşen bu tür etkinliklerin dostluğu ve sosyal kaynaşmayı pekiştirdiğini ifade eden İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Belediyesi Geleneksel Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement