İnönü'de Yangın - Son Dakika
Güncel

İnönü'de Yangın

İnönü\'de Yangın

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir ahırda çıkan ve maddi zarara sebep olan yangın, çevreye yayılmadan Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

07.09.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in İnönü ilçesinde bir ahırda çıkan ve maddi zarara sebep olan yangın, çevreye yayılmadan Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Olay ilçenin Dereyalak mahallesi Yukarı sokakta meydana geldi. Emin Serbest'e ait olan evinin yakınındaki ahırda, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İçinde sadece bazı iş aletleri ile hayvan yiyeceklerinin bulunduğu ahırdaki yangına ilk müdahaleyi yapan Emin Serbest ve mahalle sakinleri, olayı İnönü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri çevreye yayılmadan kısa sürede söndürdü. Yangında ahır kullanılamaz hale gelirken, büyük maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili inceleme ve soruşturması sürüyor.

Bu arada İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına bizzat takip etti. İlgililerden bilgi alan Başkan Bozkurt, yaralı ve can kaybı olmamasına sevindiklerini belirterek ahır sahibi Emin Serbest'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnönü'de Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement