İnönü Üniversitesi'nde Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

İnönü Üniversitesi'nde Görev Değişikliği

İnönü Üniversitesi’nde Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversite ve Turgut Özal Tıp Merkezi yönetiminde değişikliğe gitti.

09.08.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi'nde Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversite ve Turgut Özal Tıp Merkezi yönetiminde değişikliğe gitti.

İnönü Üniversitesi'nden edinilen bilgilere göre Rektör Kızılay, göreve başladıktan sonra Rektör Yardımcılıklarına Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ile Prof. Dr. İbrahim Türkmen'i atadı. Rektör Danışmanlıklarına Doç. Dr. İlhan Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu'nu atayan Rektör Kızılay, İnönü Üniversitesi Genel Sekreterliğine ise Prof. Dr. Hakan Erkuş'u atadı.

Rektör Kızılay ayrıca Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği yönetiminde de değişiklik yaptı. Hastanenin başhekimliğine Tıbbi Farmakoloji AD Öğretim Üyesi, TÜBİTAK Bilim Teşvik Ödülü Sahibi ve aynı zamanda TÜBA Üyesi olan Prof. Dr. Hakan Parlakpınar atandı. Hastane Başhekim Yardımcılıklarına ise Üroloji AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Beytur, İç Hastalıkları AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Bentli, Tıp Bilişimi AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemil Çolak ve Acil Tıp Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Ediz Sarıhan getirildi.

Atama kararında son olarak hastane başmüdürlüğüne ise Sosyal Hizmet Uzmanı Önder Uyanık atandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Üniversitesi'nde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement