İnönü Üniversitesi Önümüzdeki Haftalardan Umutlu - Son Dakika
Yerel

İnönü Üniversitesi Önümüzdeki Haftalardan Umutlu

İnönü Üniversitesi Önümüzdeki Haftalardan Umutlu

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) çıktığı ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Adıyaman 1954 takımına 1-0 yenilen İnönü Üniversitesinde oynanan futbol ileri ki haftalar için umut verdi.

26.09.2016 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) çıktığı ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Adıyaman 1954 takımına 1-0 yenilen İnönü Üniversitesinde oynanan futbol ileri ki haftalar için umut verdi.

Transfere büyük bütçeler harcayarak lige giren rakibi karşısında maçın büyük bir bölümünde başa baş bir oyun ortaya koyan sarı siyahlılar, maçın son dakikalarında güçlü rakibine soğuk terler döktürdü.

Adıyaman 1954 müsabakası sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesi teknik sorumlusu Murat Kurt, yenildikleri için üzgün olduklarını ancak sergiledikleri oyunla da ilerleyen haftalara umut ışığı yansıttıklarını belirtti.

"Oynadığımız oyun açıkçası beni ilerisi haftalar için umutlandırdı"

Kurt, rakipleri Adıyaman'ın oldukça güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Sezona galibiyetle başlamak isterdik ama olmadı. Müsabakada sahaya yüreklerini koyan oyuncularımı kutluyorum. İlk golü onlar attı. Bu gole gecikmeden cevap verdik ama skoru koruyamadık. Tabi rakibimiz transfere astronomik rakamlar harcamış bir takım. Sahada her şeyden öte pahalı ayaklarla genç ayakların mücadelesi vardı. Ama buna rağmen sahada elimizden geleni yaptık. Maçı berabere de bitirebilirdik. Tabi bir de tartışmalı bir pozisyon vardı. Müsabakayı izleyenler penaltı olduğu yorumunu yaptı. Bunun arkasına sığınmıyoruz. Sonuçta hakem de görememiş ya da taktir hakkını faul olmadığı yönünde kullanmış olabilir. Rakibimiz karşısında oynadığımız oyun açıkçası beni ilerisi haftalar için umutlandırdı" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Üniversitesi Önümüzdeki Haftalardan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement