İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Açıklaması

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Açıklaması

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İnönü Üniversitesi bünyesinde Dil Merkezi’nin hayata geçirileceğini ifade ederek, merkezde yabancı dilde yayın faaliyetleri yürüten öğretim üyelerine gerekli çeviri desteğinin verileceğini söyledi.

20.06.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İnönü Üniversitesi bünyesinde Dil Merkezi'nin hayata geçirileceğini ifade ederek, merkezde yabancı dilde yayın faaliyetleri yürüten öğretim üyelerine gerekli çeviri desteğinin verileceğini söyledi.

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri açıklamaya devam ediyor. Karabulut, mütercim ve tercümanlık ofislerinin de yer alacağı Dil Merkezi sayesinde öğretim üyeleri ve öğrencilerin birden fazla dil öğrenme olanağının olacağını ifade etti. Karabulut, "Dil Merkezi Projesi ile üniversitemiz öğretim üyelerine ve öğrencilerimize uygun fiyatlarda birden fazla yabancı dil eğitimi almaları için gerekli kolaylıklar sağlanacaktır. Aynı zamanda bu merkezde, mütercim-tercümanlık ofisi kurularak, uluslararası kitap, makale, kongre-sempozyum gibi yayın faaliyetlerinde öğretim üyelerimize gerekli çeviri desteği verilecektir. İnönü Üniversitesi'nde olması gereken bir merkez. Burada, İngilizce başta olmak üzere birçok dil için eğitim verilecek. Uzun süredir böyle bir idealim vardı. Görevin bana verilmesiyle birlikte bu projeyi de en kısa süre içinde hayata geçireceğim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement