İnönülü Hünerli Kadınlar Sertifika Aldı - Son Dakika
Yerel

İnönülü Hünerli Kadınlar Sertifika Aldı

İnönülü Hünerli Kadınlar Sertifika Aldı

İnönü Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), ortaklığıyla hayata geçen ’’İnönülü Hünerli Kadınlar Doğal ve Yöresel Gıdaları Üretme Telaşında” isimli proje kapsamında yaklaşık dokuz ay süren çalışmalar sonunda başarılı kadınlara sertifika ve teşekkür belgeleri dağıtıldı.

16.06.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), ortaklığıyla hayata geçen "İnönülü Hünerli Kadınlar Doğal ve Yöresel Gıdaları Üretme Telaşında" isimli proje kapsamında yaklaşık dokuz ay süren çalışmalar sonunda başarılı kadınlara sertifika ve teşekkür belgeleri dağıtıldı.

Bu süre zarfında akademisyenlerden eğitim alan, kooperatif kuran, İnönü Şehir Merkezi'nde ürettikleri yöresel gıdalar için satış noktası açan; yerinde ve internet sitesi üzerinden satış yapan İnönülü Hünerli ev kadınları yılın girişimcilik ödülünü de almıştı. İnönü Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, İlçe Kaymakamı Enver Özderin, İl Gıda ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve ilçedeki kurum amirleri katıldı. Hünerli ev kadınları ve eğitimciler, proje kapsamında aldıkları eğitim seminerleri için sertifika; başarılarından dolayı da teşekkür belgelerini protokol üyelerinin elinden aldılar.

Proje Yöneticisi Veteriner Hekim Dr. Hatice Olcay, proje hakkındaki detayları içeren görsel sunumu gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü ise konuşmasında, projenin hayata geçmesinde ve devam etmesinde en büyük sorumluluğun İnönü Belediyesi'ne düştüğünü belirterek teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da ufak bir hayalle çıkılan, bu yolda tahmin edilenden çok daha fazla başarı kazanıldığını belirtti ve güçlüklere, engellemelere rağmen pes etmeyen girişimci kadınların sabır ve gayretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerini iletti. Boz kurt, "Yakında İstanbul- Antalya yolu üzerine ilçe merkezi girişimize kurulacak çok kapsamlı satış noktasıyla İnönü lezzetleri daha fazla vatandaşla buluşacak, ilçemiz tanınacak" ifadelerini kullandı.

Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönülü Hünerli Kadınlar Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement