İnşaat Mühendisi Çamsoy, AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

İnşaat Mühendisi Çamsoy, AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Oldu

AK Parti Çankaya Eski İlçe Başkan Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Arcan Çamsoy, genel seçimler için AK Parti Ankara milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı.

24.02.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çankaya Eski İlçe Başkan Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Arcan Çamsoy, genel seçimler için AK Parti Ankara milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı.

Ankara İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Arcan, aktif siyasete 2011 yılında AK Parti Çankaya İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak başladığını, sosyal medya koordinatörlüğü ve tanıtım-medya başkanlığı görevlerini üstlendiğini söyledi. 2014 yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki SKM'lerde tanıtım medya sorumlusu olan Arçan şunları söyledi:

"SKM Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Aralık 2014'de yapılan 5. Olağan Kongreye kadar İlçe Başkan Yardımcısı-Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürüttüm. Ankara'mızın manevi önderlerinden Şeyh Ali Semerkandi hazretlerinin çok güzel bir sözü var "Niyet Hayır, Akıbet Hayır." Hayırlı bir görev için, bu millete hizmet etmek için yola çıktık. Bilgi ve birikimimizi ülkemizin hizmetine sunmak için yola çıktık. Bu vesile ile tüm basın mensuplarımız saygıyla selamlar, Aday adaylığımın partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim."

ÇAMSOY KİMDİR?

1977 yılında Ankara'da doğdu. İlk-Orta ve Lise tahsilini Ankara'da Özel Yükseliş Kolejinde, Üniversite tahsilini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2002 yılında A.B.D'ye giderek, University of Hartford'da İşletme Yüksek Lisansı, MBA; Rivier College'da Toplam Kalite Yönetimi mastırı yaptı. ABD'de öğrenciliğim sırasında ticarete atılarak kendi şirketimi kurdu. 2008 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Ankara'da mühendislik ve yatırım danışmanlığı hizmetleri veren Arcan, evli ve bir çocuk babası. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnşaat Mühendisi Çamsoy, AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement