İnşaat Sektörünün Dijital Kalbi, Gayrimenkul Reklam - Son Dakika
Advertorial

İnşaat Sektörünün Dijital Kalbi, Gayrimenkul Reklam

Dijital Dünyanın büyümesi ve potansiyel müşterilerin bütün ihtiyaçlarını internet üzerinden karşılamaları üzerine tüm sektörler dijitale yöneldi. 10 kişiden 9' unun internette ev arıyor olması İnşaat firmalarının da hızlı bir şekilde geri dönüş sağlamak adına, çeşitli medya ajanslarıyla çalışmalarına olanak tanıdı.

05.02.2016 12:06  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Gayrimenkul reklam, 2015 yılında Dart Medya bünyesinde kurulan, hızla büyüyen inşaat sektörüne 360 derece dijital medya hizmeti veren bir reklam ajansıdır. İnşaat sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda firmalara, Google Adwords, SEO, Medya Planlama, Tasarım, Sosyal Medya Danışmanlığı, Facebook Reklamları gibi birçok dijital pazarlama hizmeti sunuyor. Hizmetlerine kısaca değinecek olursak;

Google Adwords

Google Adwords reklamları ile Google arama motorunda arama yapan kişilere reklamlarınızı göstererek firmanızla ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlar ve projelerinizi en kısa sürede satışa dönüştürür.

Medya Planlama

Uzman ekibi tarafından belirlenen iletişim hedefleri doğrultusunda inşaat sektöründe pazar araştırmaları yapar (en çok okunan haber siteleri ve gayrimenkul siteleri), medya stratejileri belirler, medya planlama, medya satın alma, kampanya yönetimi, optimizasyonu ve detaylı raporlama hizmetleri verir.

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)

Organik aramalardaki prestijin maximum hedefe ulaşması, geri dönüşlerinizi de aynı ölçüde artırır. Gayrimenkul Reklam, SEO çalışmalarına başladıktan sonra 3-4 ay içerisinde, az maliyet ile kalıcı olarak ilk sayfada yer almanızı sağlar.

Sosyal Medya

Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin,Google + ve Pinterest mecraları için geliştirdiği projeler ile firmaların istedikleri sonuca yönelik performans bazlı beğeni, satış ya da firmanın imajına ve etkileşimine yönelik yayınlar kurgular.

Facebook Reklamları

Sektördeki herkesin yer aldığı bu mecrada, Facebook haber kaynağı reklamları, Facebook sponsorlu reklam, Facebook mobil reklam modelleri ile hedef kitleyi yaşa, cinsiyete , şehirlere, ülkelere göre belirleyerek firmanın projeleri ve hizmetleri doğrultusunda ilgi çekici reklam kampanyaları kurgulayarak doğru hedef kitleye ulaşmanızı sağlar.

Tasarım

Firmalarınızın görünür yüzü web siteleri başta olmak üzere müşterilerinizin gözünde etkin bir kimliğe sahip olmanızı sağlayacak kurumsal kimlik çalışmaları, kampanya broşürleri, promosyon görselleri, banner ve landing page tasarım hizmetleri verir.

İletişim:

Erdem Destan – Genel Müdür Yardımcısı

Uzunçayır Cd. No:61 Dart Plaza Kadıköy

0(216) 517 09 41

erdem.destan@gayrimenkulreklam.com

Son Dakika Advertorial İnşaat Sektörünün Dijital Kalbi, Gayrimenkul Reklam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement